Sociální sítě
Nahoru

Agent Provocateur v novém butiku

Ikonická značka spodního prádla Agent Provocateur je od května dostupná opět na Starém Městě v centru Prahy. Nový koncept obchodu byl totiž už 5. května otevřen nedaleko kultovní Pařížské ulice, a to v ulici Dušní. V prémiovém butiku nechybí signature kusy značky Agent Provocateur, stejně jako prádlo z řady Icon, novinek na období jaro/léto 2019 a luxusních plavek Pleasure Patrol Swimwear.

Nový obchod pražské pobočky značky Agent Provocateur disponuje 76 čtverečními metry prodejní plochy. Estetika krajek a zrcadel navazuje samozřejmě na historicky zakódované DNA značky, která se tvárností luxusu, smyslného potěšení a kreativně koncipovaného prádla začala zaobírat už v roce 1994 v Londýně, a to pod vedením úspěšné Sarah Shotton.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.