Sociální sítě
Nahoru

Golfový turnaj BMW Invelt rozdával ceny i skvělou náladu

Poslední týden v květnu se pod hlavičkou jednoho z nejvýznamnějších zástupců značky BMW v České republice, společnosti Invelt, uskutečnil již sedmý ročník tradičního golfového turnaje s názvem BMW Invelt Golf Cup. Na hřišti Greensgate u Plzně se sešla téměř stovka golfových nadšenců a zároveň vyznavačů značky BMW. Celodenní program zahájil generální ředitel BMW Invelt Pavel Baštář, který se osobně se svými kolegy postaral, aby si všichni účastnici odnesli skvělý zážitek ve velmi přátelské atmosféře. Celým dnem provázel výborný moderátor a golfový expert Čeněk Lorenc.

Všechny sportovce ihned při příjezdu přivítali hostesky a předali prvotní informace o průběhu dne. Hned poté se golfisté vydali na registraci, kde byli rozděleni do flightů a pak následovala snídaně, která se podávala v klubovně. Canon start v 10 hodin doprovázel déšť, ale nakonec počasí přálo a na chvíli vysvitlo i slunce. 18 jamkové hřiště je netradičně uspořádáno v řadě za sebou.

Na technicky propracovaném golfovém hřišti je opravdovou perlou českého golfu ostrovní jamka č. 11, která byla několikrát vyhlášena „Jamkou roku.“ Zástupci Inveltu se v průběhu hry pohybovali po hřišti a zajišťovali plný servis hráčům. Motivovali je k ještě lepším výkonům, doplňovali pitný režim a starali se o dobrou zábavu. Před jamkou č. 11, se hráči mohli občerstvit na bistru a důkladně si tak připravit strategii rány. V odpoledních hodinách se golfisté pomalu začali scházet v klubovně, kde na každého čekal bohatý raut připravený restaurací Greensgate.

Restaurace golfového hřiště je vyhledávaným cílem návštěvníků díky mezinárodní tradiční kuchyni podávané v moderním pojetí. Po kulinářském zážitku přišlo na řadu očekávané vyhlášení turnaje. Vítězové čtyř kategorií byli odměněni za 1.-3. místo pohárem, golfovým vybavením z kolekce BMW Golf Sport a lahví kvalitního alkoholu. Tradiční turnaj BMW Invelt Golf Cup, který společnost Invelt pořádá pro své klienty je vždy plný zábavy, jídla a skvělých golfových výkonů. Ani letos tomu nebylo jinak a již nyní se všichni těší na osmý ročník.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.