Sociální sítě
Nahoru

Montblanc s novou kolekcí psacích per StarWalker

Nová kolekce psacích per StarWalker od Montblanc je zasvěcena jednomu z nejtajemnějších a nejlákavějších lidských dobrodružství – objevování vesmíru, a zve nás k opětovnému spojení s naší krásnou planetou. Bývalý astronaut Leroy Chiao v kampani spojené s kolekcí vypráví o emocích, které člověk zažívá při ohledu na planetu Zemi z vesmíru a vyzdvihuje důležitost vážit si jí a střežit její drahocennost a křehkost.

V dnešním rychlém světě je často velmi snadné zapomenout jak vzácná a nádherná naše planeta doopravdy je. Astronauti, kteří se podívali ke hvězdám popisují ohromující emoce, které zažili při pohledu na vznášející se zeměkouli v nekonečném vesmírném prostoru. Montblanc se pro představení nového designu ikonické kolekce StarWalker spojil s čínsko-americkým astronautem Leroyem Chiao a korejským ilustrátorem Jaehoonem Choi, aby společně zachytili moment úžasu, který člověk zažije, když pohlédne z vesmíru na Zemi a uvnitř ucítí nečekanou touhu po domově. Bývalý astronaut a velitel posádky je jedním z hrstky vyvolených, kteří se mohli podívat do vesmíru a vidět zeměkouli v celé její kráse. Ve vesmíru strávil celkem 229 dní během čtyřech misí a právě u příležitosti čtvrté mise dostal od svojí ženy personalizované pero Montblanc. V sérii animovaných příběhů ilustrovaných perem StarWalker sdílí Leroy své dojmy pohlížejíce zpět na Zemi s její fascinující modrou aurou. „Zatímco obíháte kolem Země, uvědomujete si majestátnost modré planety…domova,“ vysvětluje Leroy a dodává: „Země je plná života, což hluboce pochopíte v momentě, když se na tu barevnou krásu díváte dolů ze vzdálených výšek.“

Letos si připomínáme 50. výročí přistání člověka na Měsíci. Tak jako Leroy, většina astronautů, kteří měli příležitost letět se do vesmíru a vidět Zemi, sdílí stejný jedinečný a těžko popsatelný pocit při pohledu na majestátnost Země. Proto jsme se rozhodli, že se na naši planetu podíváme z perspektivy obrovského vesmírného prostoru. Kolekce StarWalker je synonymem pro inovaci, inženýrství a modernost. Tato produktová řada, stejně tak jako kampaň s ní spojená, nám připomíná, abychom si vážili naší planety a chránili ji,“ říká Nicolas Baretzki, Montblanc CEO.

Černá ušlechtilá pryskyřice psacích per Montblanc StarWalker odkazuje na temnotu ohromujícího vesmírného prostoru, zatímco průsvitná kopule pod emblémem Montblanc evokuje Zemi vznášející se nad lunární horizont tak, jak je viděna z Měsíce. Připomínka toho, abychom si vážili naší planety. Leštěné víčko a tělo pera pokovené platinou představují astronauta. Hranatý klip a kopule mají připomínat vesmírnou raketu a šroubovací mechanismus víčka s vroubkovanou špičkou pera se dají připodobnit k astronautovi, který si připevňuje helmu k obleku předtím, než se vydá na cestu do vesmíru.

Kolekce StarWalker zahrnuje edici Precious Resin z černé pryskyřice s kontrastujícími stříbrnými doplňky pokovenými platinou; edici Doué s černým tělem z pryskyřice s kovovým víčkem či špičkou; a elegantní celokovovou Metal edici. Všechny edice jsou k dispozici jako plnící pero, kuličkové pero a fineliner pero. Kolekci doplňuje zápisník a pouzdro na pera s vyobrazenou Zemí tak, jak je viděna z vesmíru, vytištěnou na lesklé metalické kůži, která probleskuje skrze obrázek a vytváří trojrozměrný efekt třpytivého vesmíru.

Vyprávějící poutavý příběh vesmírného objevování, kolekce StarWalker je inspirací k opětovnému spojení s planetou Zemí a připomínkou její unikátnosti a vzácnosti.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.