Sociální sítě
Nahoru

Martha Issová na červený koberec v Monte Carlu vynesla šperky Boucheron

Role Marie v minisérii Dukla 61 přinesla Marthě Issové nominaci v kategorii Nejlepší herečka na 59. ročníku Mezinárodního televizního festivalu v Monte Carlu. Na festivalovém červeném koberci se prošla v elegantních růžových šatech české značky Chatty a zdobily ji šperky v hodnotě 1,7 milionu Kč z proslulé šperkařské dílny Boucheron. K večerní róbě vynesla set Nuri z kolekce Animals a náušnice s prstenem Plume de Paon.

Společně s Marthou Issovou se o prestižní ocenění Zlatá nymfa ucházela Penélope Cruz a Patricia Arquette, která jej nakonec na závěrečném ceremoniálu 18. června v Monte Carlu získala. Mezinárodní televizní festival v Monte Carlu už téměř šedesát let prezentuje nejlepší televizní tvorbu z celého světa.

Martha Issová je respektovanou filmovou a divadelní herečkou. Za ztvárnění hlavní ženské role ve filmu Dukla 61 letos získala Českého lva (Cenu za mimořádný počin v oblasti audiovize). Za roli ve filmu Tajnosti režisérky Alice Nellis byla v roce 2007 nominována na Českého lva, za Ofku ve snímku Michaely Pavlátové Děti noci v roce 2008 má Křišťálový globus za nejlepší ženský herecký výkon na 43. MFF Karlovy Vary. Filmografie Marthy Issové zahrnuje také další zajímavé filmy, např. Hanele (r. Karel Kachyňa, 1999), Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště (r. Vladimír Morávek, 2005), Mamas & Papas (r. Alice Nellis, 2009) ad. Úspěch sklízí i na jevišti Dejvického divadla nebo v autorském představení Krasavice Interkontinentální.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.