Sociální sítě
Nahoru

Rozmarné léto v La Verandě

Parádní festival barev a chutí. Pestrá kolekce surovin, dokonalé snoubení jednotlivých ingrediencí. Letní menu v La Verandě vás uhrane svou hravostí. Rozmarné léto v La Verandě právě začíná.

Kreativní šéfkuchař Radek David připravil hvězdné menu s několika parádními hity. Mezi předkrmy boduje svěží rajčatový tatarák s pěnou z pečených rajčat, černými třešněmi a křupavou pečenou kůží, stejně tak překvapí fantastická prezentace pečených kachních jater foie gras s malinami a calvadosem. Rajčatový salát s burattou je skvělou volbou pro všechny, kteří mají chuť se zlehka zasytit. Nezapomenutelný zážitek pro všechny lovce chutí.

V horkých dnech hosté ocení svěží podobu ceviche, tedy marinované ryby servírované v kombinaci s melounem, avokádem a okurkovým sorbetem či rajčatovou polévku s pěnou z mozzarelly a piniemi. Nejen vegetariány potěší bramborové knedlíčky plněné ricottou a servírované s liškami a houbovou omáčkou. Křehké a křupavé houby doprovodí společně s artyčoky také pečený hovězí pupek.

Z čerstvých ryb stojí za zkoušku šťavnatý losos s fenyklem a šafránovou omáčkou či pečený filet dorády s kalamáry, brokolicí a citronovým pyré. Pro milovníky masa je naopak připraveno selátko s pečenou cibulí, ředkvičkami a ciderem.

A protože je La Veranda vyhlášená také fantastickými dezerty, nesmíme opomenout ani sladkou tečku letního hodování. Pro hosty je připravena chuťově opulentní marinovaná broskev s meruňkovým gelem a třešňovým sorbetem či téměř návykové Parfait z jogurtu, vanilky a limetky v kombinaci s melounem naloženým v sangrii a jahodovou pěnou. Přijďte hřešit. V létě je všechno dovoleno.

Více z rubriky Gastro

  • Česká kuchyně pod modrým logem

    Modré kulaté logo s příborem a nápisem Czech Specials se na dveřích českých restaurací a hlavně na jídelních lístcích objevuje již...

    Jan Pešek19.7.2019
  • Značka Czech Specials v dalším roce působení

    Modré Logo Czech Specials je nejen vodítkem pro tuzemské a zahraniční hosty, kde mají ochutnat kvalitní českou kuchyni, je také důležitou...

    Jan Pešek15.7.2019
  • Svěží letní novinky pekařství PAUL

    Francouzské pekařství PAUL připravilo na letní měsíce skvělé čerstvé novinky. Lehký sendvič Faluche a oblíbený salát Fermier jsou jako stvořené pro...

    Jan Pešek12.7.2019
  • Jídlo, které dává smysl: Spojka Karlín

    V červnu dokončila stavební firma Skanska v pražském Karlíně novou kancelářskou budovu Praga Studios. Její součástí je i nová restaurace Spojka...

    Jan Pešek11.7.2019
  • Benjamin přes léto roste

    Zážitková restaurace Benjamin v pražských Vršovicích přes léto roste. Přichází s prvním uceleným sezónním menu s příběhem, jehož konec bude znám...

    Jan Pešek8.7.2019
  • Království klidu v srdci Čech

    Na okraji Středočeského kraje a kraje Vysočina, jen hodinku od Prahy se rozprostírá malebné lesní sídlo Chateau Hostačov. Jsou to zdánlivé...

    Marek Zelený8.7.2019
  • Párování chutí v hotelu Alcronu

    Hotel Alcron vyniká celorepublikově svou historií. V současné době každá ze tří gastro provozoven aktivně žije. Restaurace Alcron, restaurace La Rotonde...

    Jan Pešek2.7.2019
  • Večeře v oblacích je naplánována v Praze hned na tři víkendy v září

    Romantika nejen při západu slunce, parádní gastronomie a trocha adrenalinu. Takové jsou tři nezbytné pilíře stále oblíbenější atrakce, pro kterou se...

    Jan Pešek20.6.2019
  • Tomáš Horák kouzlí s bylinkami

    Vizuálně působivé pokrmy šéfkuchaře restaurace Triton Tomáše Horáka okouzlí nejen svou oku lahodící symetrií a uměleckým nádechem, ale také bohatým množstvím...

    Jan Pešek19.6.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.