Sociální sítě
Nahoru

Rozmarné léto v La Verandě

Parádní festival barev a chutí. Pestrá kolekce surovin, dokonalé snoubení jednotlivých ingrediencí. Letní menu v La Verandě vás uhrane svou hravostí. Rozmarné léto v La Verandě právě začíná.

Kreativní šéfkuchař Radek David připravil hvězdné menu s několika parádními hity. Mezi předkrmy boduje svěží rajčatový tatarák s pěnou z pečených rajčat, černými třešněmi a křupavou pečenou kůží, stejně tak překvapí fantastická prezentace pečených kachních jater foie gras s malinami a calvadosem. Rajčatový salát s burattou je skvělou volbou pro všechny, kteří mají chuť se zlehka zasytit. Nezapomenutelný zážitek pro všechny lovce chutí.

V horkých dnech hosté ocení svěží podobu ceviche, tedy marinované ryby servírované v kombinaci s melounem, avokádem a okurkovým sorbetem či rajčatovou polévku s pěnou z mozzarelly a piniemi. Nejen vegetariány potěší bramborové knedlíčky plněné ricottou a servírované s liškami a houbovou omáčkou. Křehké a křupavé houby doprovodí společně s artyčoky také pečený hovězí pupek.

Z čerstvých ryb stojí za zkoušku šťavnatý losos s fenyklem a šafránovou omáčkou či pečený filet dorády s kalamáry, brokolicí a citronovým pyré. Pro milovníky masa je naopak připraveno selátko s pečenou cibulí, ředkvičkami a ciderem.

A protože je La Veranda vyhlášená také fantastickými dezerty, nesmíme opomenout ani sladkou tečku letního hodování. Pro hosty je připravena chuťově opulentní marinovaná broskev s meruňkovým gelem a třešňovým sorbetem či téměř návykové Parfait z jogurtu, vanilky a limetky v kombinaci s melounem naloženým v sangrii a jahodovou pěnou. Přijďte hřešit. V létě je všechno dovoleno.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.