Sociální sítě
Nahoru

Rozmarné léto v La Verandě

Parádní festival barev a chutí. Pestrá kolekce surovin, dokonalé snoubení jednotlivých ingrediencí. Letní menu v La Verandě vás uhrane svou hravostí. Rozmarné léto v La Verandě právě začíná.

Kreativní šéfkuchař Radek David připravil hvězdné menu s několika parádními hity. Mezi předkrmy boduje svěží rajčatový tatarák s pěnou z pečených rajčat, černými třešněmi a křupavou pečenou kůží, stejně tak překvapí fantastická prezentace pečených kachních jater foie gras s malinami a calvadosem. Rajčatový salát s burattou je skvělou volbou pro všechny, kteří mají chuť se zlehka zasytit. Nezapomenutelný zážitek pro všechny lovce chutí.

V horkých dnech hosté ocení svěží podobu ceviche, tedy marinované ryby servírované v kombinaci s melounem, avokádem a okurkovým sorbetem či rajčatovou polévku s pěnou z mozzarelly a piniemi. Nejen vegetariány potěší bramborové knedlíčky plněné ricottou a servírované s liškami a houbovou omáčkou. Křehké a křupavé houby doprovodí společně s artyčoky také pečený hovězí pupek.

Z čerstvých ryb stojí za zkoušku šťavnatý losos s fenyklem a šafránovou omáčkou či pečený filet dorády s kalamáry, brokolicí a citronovým pyré. Pro milovníky masa je naopak připraveno selátko s pečenou cibulí, ředkvičkami a ciderem.

A protože je La Veranda vyhlášená také fantastickými dezerty, nesmíme opomenout ani sladkou tečku letního hodování. Pro hosty je připravena chuťově opulentní marinovaná broskev s meruňkovým gelem a třešňovým sorbetem či téměř návykové Parfait z jogurtu, vanilky a limetky v kombinaci s melounem naloženým v sangrii a jahodovou pěnou. Přijďte hřešit. V létě je všechno dovoleno.

Více z rubriky Gastro

  • Probudit se uprostřed vánoční pohádky ukryté v luxusním apartmá

    Advent je jedním z nejkouzelnějších období celého roku a Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague promění vánoční přání v nezapomenutelné zážitky....

    Jan Pešek17.9.2021
  • Kavárna Slavia opět ožívá

    Nejslavnější pražská kavárna na pravém břehu Vltavy naproti Národnímu divadlu je znovu otevřena. Bohatá historie, skvělá atmosféra a nádherný výhled z...

    Marek Zelený16.9.2021
  • Kampa Park v nové podobě

    V novém kabátě a s novou energií. Stálice pražského fine diningu využila nucenou přestávku k odkládané rekonstrukci vnitřních interiérů a nyní...

    Jan Pešek15.9.2021
  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.