Sociální sítě
Nahoru

Nová kolekce prstenů D.I.C. představena

Společnost D.I.C., která se zabývá prodejem investičních diamantů a diamantových šperků, představila ve svém showroomu v centru Prahy novou kolekci šperků, jejíž podstatnou část tvoří jedinečné prsteny.

18 karátové zlato, zelené turmalíny a modré alexandrity kombinované s diamanty

Některé z nich jsou jemné, hravé, jiné velkorysé a dominantní. Jsou vyrobeny z 18 karátového bílého, žlutého nebo růžového zlata a zdobeny bílými diamanty, černými diamanty, granáty a růžovými turmalíny.

18 karátové zlato, bílé diamanty, černý diamant

Šperky s černými diamanty symbolizují sílu, vášeň a působí velmi sofistikovaně. Pokud se rozhodnete pro prsten, který zlatničtí mistři D.I.C. osadili růžovým turmalínem, což je jeden z nejcennějších a nejvzácnějších turmalínů na světě, posílíte tím lásku a přátelství, ale i stabilitu vztahů.

18 karátové zlato, růžový turmalín kombinovaný s diamanty

Skvělou volbou bude také prsten s granátem, který je oslavou životní síly, síly vůle, sebedůvěry a úspěchu.

18 karátové zlato, růžový turmalín, diamanty

Všechny šperky můžete zakoupit v showroomu D.I.C, Washingtonova 5, Praha 1 a také na e-shopu: eshop.dicholding.com. Nejnovější šperky od D.I.C. můžete sledovat také na Instagramu: @dic.diamonds.

18 karátové zlato, granát kombinovaný s diamanty

18 karátové zlato, bílé diamanty, černé diamanty

18 karátové zlato, žlutý citrín, modrý iolit a zelený peridot kombinovaný s diamanty

Více z rubriky Diamanty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.