Sociální sítě
Nahoru

Léto v outletu Vana1 pokračuje

Nemůžete se dočkat dovolené, nebo už dokonce balíte kufry? Chybí vám nějaký pěkný letní outfit ve kterém oslníte, ale náklady na dovolenou vám zahýbaly rozpočtem? Nebuďte smutní a zamiřte rovnou do outlet storu VaNa1, který se nachází přímo na Václavském náměstí.

Pokud sháníte něco stylového na dovolenou, nebo se o prázdninách chystáte do hlavního města, určitě se ve VaNa1 zastavte. Vybrat si můžete z více než 30.000 kusů oblečení a zaručeně neodejdete s prázdnou. Najdete zde jak světoznámé značky, jako Guess, Liu Jo, Pepe Jeans, Guess by Marciano, Lee, Levis a další, tak i originální zboží, ve kterém budete jedineční.

Nemusíte se bát, že ve stejném outfitu potkáte půl republiky, od každého modelu bývá v obchodě omezený počet kusů. O svůj rozpočet se obávat také nemusíte, slevy se nejčastěji pohybují od 30% do 70% z původní ceny. Horní strop slev není omezen, určitě zde najdete i zboží, kde budete na cenovku hledět v tichém úžasu a budete si říkat, že tak výhodně jste ještě nikdy nenakoupili.

Se začátkem léta dorazila do Vana1 nová kolekce, najdete tu zboží značek Gant, North Face, sluneční brýle Tom Ford, Fendi, Liu Jo, CK, Guess. Potřebujete novou kabelku? Potěší vás nádherné modely Valentino i vtipné kabelky Love Moschino.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.