Sociální sítě
Nahoru

Wellness na dálnici D1? Není problém…

Dálnice D1 drží bezesporu prvenství v nejvíce stresové oblasti České republiky. Je to díky častým kolonám, který tuto silniční tepnu sužuje. I ona by si zasloužila relax. Stejně tak všichni kolem projíždějící. Nově se v těchto dnech otevřela oáza dálnice D1. Přesně v Choceradech, cca 30 km od Prahy. Protiklady se přitahují, tedy místo a nabízené tamní služby.

Dálnici D1 napohled, ale jakmile host vstoupí do prostor Hotelu Akademie Naháč ocitne se díky novému wellness v naprosté oáze relaxu. 30km od Prahy. Ideální místo na zastavení na cestě do Brna či do Prahy. Wellness se nazývá Wine & Spa. Důvod je jednoduchý. Majitelé Hotelu Akademie Naháč vlastní kromě dalších Hotelů Akademie i vinařství Šlechtitelská stanice vinařská ve Velkých Pavlovicích, která letos vyhrála první místo v sekci velkovýroby.

Právě proto se rozhodli přenést víno v nové podobě do všech svých provozů. Nejen v již klasicky v lahvích, ale nově s rakouskou značkou Vinoble, která u nás nemá v oblasti vinné kosmetiky konkurenci. Všechny použité hrozny se pěstují v Rakousku. Výroba kosmetických produktů probíhá přímo v sídle firmy, dalo by se to označit za příkladnou ukázku manufaktury. Několikrát již vyhráli celosvětové soutěže ve wellness produktové oblasti. Další zajímavostí je, že všechny výrobky jsou 100% veganské a plastové obaly u nich jen stěží najdete.

Co se týká samotné nabídky Wine & Spa služeb, klient si platí čas terapeuta a ne danou službu. Terapeut se zaměří na potřeby klienta a vhodně zvolí éterický olej, aby zážitek byl o to intenzivnější. Na výběr má ze 3 před míchaných směsí Vinoble a to relax, detox a povzbuzení. V budoucnu se chystá ve Wine & Spa vlastní míchání éterických olejů. Zajímavé jsou samotné Vinoble rituály. Nejedná se jen o masáž, ale o plnohodnotný wellness zážitek.

V samotném Wine & Spa je whirpool pro 6 osob, 3 finské sauny, zážitková sprcha, ledová kašna a odpočinková zóna. V případě zájmu, lze pronajmout privátní spa. Tím pádem se ocitnete v soukromém ráji a bude jen na vás, jestli vám budou dělat doprovod i děti. Cena privátní spa je 2 990 Kč za 90 minut.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.