Sociální sítě
Nahoru

Svěží letní novinky pekařství PAUL

Francouzské pekařství PAUL připravilo na letní měsíce skvělé čerstvé novinky. Lehký sendvič Faluche a oblíbený salát Fermier jsou jako stvořené pro letní obědy a ledové drinky osvěží i v těch nejparnějších dnech.

Málokdo má v horkých dnech chuť na klasický teplý oběd. Ve francouzském pekařství PAUL proto najdete širokou nabídku salátů a čerstvých obložených sendvičů. Novinkou v nabídce pekařství je Faluche s lososem. Kombinace vícezrnné bulky sypané křupavými semínky s křehkým polníčkem, jemným créme fraiche a lahodným uzeným lososem potěší nejen vaše chuťové buňky. Díky vláknině a zdravým tukům, které sendvič obsahuje, se budete cítit sytí a přitom nezatížíte své tělo prázdnými kaloriemi. Mimochodem, víte jak faluche získala své jméno? Napoví vám její tvar, který připomíná tradiční barety francouzských studentů – ty se právě označují slovem faluche.

Pokud v létě dáváte přednost zeleninovým salátům, vyzkoušejte určitě francouzskou klasiku, salát Fermier. Čerstvé křupavé jablko a karotka s třemi druhy salátů (ledový salát, Lollo Rosso, dubový salát a lístky řepy), doplňují kousky pečeného kuřete a ementálu, rozinky a vlašské ořechy. Díky této kombinaci vás salát osvěží a zároveň příjemně zasytí.

Žízeň můžete zahnat malinovou limonádou ze šťavnatých malin (bez přidaného cukru!) nebo si doplnit energii lahodným našlehaným kávovým Frappé se šlehačkou a čokoládovými hoblinkami.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.