Sociální sítě
Nahoru

Triky v cestě za ultimátní krásou

Největším orgánem lidského těla je kůže. Pokrývá tělo a odděluje tak vnitřní prostředí organismu od vnějšího prostředí. Pokožku tvoří mnoho složek, mimo jiné voda, bílkoviny, tuky, minerály a další látky. Spolu se stárnutím celého organismu však přirozeně dochází i ke stárnutí kůže. Výrazněji se tento fyziologický proces začíná na naší pleti projevovat obvykle po 40. roce života, kdy naše tělo již není schopné produkovat dostatek látek zabraňujících stárnutí pleti.

Náhle si při pohledu do zrcadla uvědomíme, že naše pleť už není tak zářivá, dříve tenké linky se začnou prohlubovat a stávají se z nich jasně viditelné vrásky, a nakonec se přidá i povolování a ochabování pleti. Ve škáře ubývá kolagenních a elastických vláken, v důsledku toho je naše pokožka méně elastická a snadněji se tvoří vrásky. Objem kyseliny hyaluronové se také snižuje. Pleť se ztenčuje, ubývá v ní vody a rázem je tenčí, křehčí a snadněji propouští dovnitř škodlivé vlivy.

Abyste si dokázali vybrat produkt, který vám skutečně pomůže zvrátit tok času a zajistí vám vitální a mladistvou pokožku, je nutné o ni pečovat i zevnitř. Naprosté zázraky v této oblasti dokáže již zmíněná kyselina hyaluronová. Estetická medicína ji považuje za nejlepší objev nejen tohoto, ale i minulého století. Tedy, nejedná se o objev jako takový. Tato kyselina je v našem těle běžně přítomna a zjednodušeně řečeno, stará se o zajištění dostatečné hydratace všude, kde je to potřeba. V kloubech, na sliznicích, v očích, pleti… Ale protože po čtyřicítce už této zázračné látky naše tělo nevyrobí ani z poloviny tolik, kolik potřebujeme, je nutné ji doplnit – ideálně zevnitř.

Na zdraví a krásu

Pro dlouhodobý a komplexní účinek je nejlepší aplikovat kyselinu hyaluronovou nikoli lokálně v injekcích, ale v tekuté formě, tedy v podobě kapek, které si smícháte s vodou nebo s džusem a vypijete. Ve dvanácti kapkách Hyalurmedu od Pharma MKL je celý mililitr stoprocentní kyseliny hyaluronové. Jakmile se dostane do těla, začne dělat svou práci zevnitř směrem ven – pomůže kloubům, svalům, kostem i pleti. Dostanou výživu i mazání, aby nebolely, fungovaly jak je třeba, a zastavíte tím proces stárnutí. Molekuly kyseliny absorbované v organismu umí vyhledat přesné místo, kde chybí, a vyplní ho, čímž mizí i vrásky, skvrny a drobné jizvy na vaší pleti. Hyalurmed kyselina hyaluronová tedy pomáhá při bolesti opotřebených kloubů, vrací do nich život zevnitř a zvenku a viditelně omlazuje vaší pleť v podobě hydratace a vypnutější pokožky. Doplňte kyselinu hyaluronovou do svého těla a získejte opět zdraví pro vaše klouby a zářivou mladistvou pleť.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.