Sociální sítě
Nahoru

Zaostřeno na oční okolí: La Prairie Skin Caviar Eye Lift

Když se na něco skutečně soustředíme, náš pohled zároveň vyjadřuje emoce. Odhodlání, vášeň, radost. Pohledem navozujeme spojení s jiným člověkem, pohledem dokážeme předat sdělení, které nepotřebuje slov. Náš pohled je to, co prozradí naše nitro.

Rituál péče o oční okolí se Skin Caviar Eye Lift začíná dokonale čistou pokožkou. Několik kapek produktu Essence of Skin Caviar Eye Complex dodává prvotní infuzi živin, pomáhá zklidnit a připravit oční okolí pro následnou péči.

Oči jsou nejen zrcadlem duše, ale také vypráví příběh o minulosti. Oční okolí je tvořené přibližně 22 svaly, které jsou neustále vytížené – mrkáme průměrně 10 000krát denně a všechny naše emoce se zrcadlí v našem pohledu. Pokožka očního okolí je nejjemnější z celého obličeje, a proto jsou na ní známky stárnutí znát nejvíce – účinky gravitace na horní i dolní víčka a obočí, ztráta pružnosti i jemné linky a vrásky.

V La Prairie jsou hranice poznání pouze dočasné a vášeň, s jakou jsou dobývány a neustále posouvány, je poháněna posláním vložit ženám čas do jejich rukou. Kaviár již jednou přepsal historii péče o pleť a přepisuje ji znovu díky Caviar Premier – vzácné, luxusní a vysoce sofistikované ingredienci vyvinuté v laboratořích La Prairie, která účinky kaviárového výtažku spolu s kaviárovým peptidem posouvá na zcela novou úroveň.

Skin Caviar Eye Lift, první sérum s efektem otevřených očí. Skin Caviar Eye Lift (20 ml/ 11 390 Kč) je vhodný pro celé oční okolí až k obočí – je jemnou, ale účinnou odpovědí na obavy z poklesu víček. Skin Caviar Eye Lift uvolňuje sílu dvou mocných složek – Caviar Premier a Exkluzivního buněčného komplexu La Prairie, který využívá špičkového biotechnologického výzkumu, který dodává nový život a energii zpět do buněk, kde se rodí krása.

Výsledky jsou zkrátka bezprecedentní. Pomocí inovativních algoritmů, speciálně vyvinutých pro studium chování Skin Caviar Eye Lift v pleti, zjistili vědci z La Prairie, že s pravidelným používáním se dostaví efekt otevřeného oka a očnímu okolí se vrací mladistvé kontury. Horní víčka jsou vypnutější, zatímco vrásky kolem vnějšího koutku jsou viditelně redukované. Pokožka spodních víček se výrazně zpevní, mizí linky a otoky. Při každodenním používání se celá oblast očního okolí zpevní a pohled je jak znovu probuzený a plný energie.

Zcela nový přístup, zvolený pro Skin Caviar Eye Lift, nezahrnuje pouze unikátní složení. Tato nejnovější péče pro oční okolí, inspirovaná ikonickým designem Skin Caviar Liquid Lift, rozděluje recepturu na dvě složky v oddělených komorách – jedna zapouzdřená v kaviárových perličkách a druhá v turmalínově růžové gelové krémové emulzi. Spolu se smísí až těsně před každým použitím, čímž se dosáhne jejich maximálního fúzního účinku. Výsledkem je nádherně texturované sérum, které se vpije do pleti s osvěžujícím dotekem, vypnutím pleti očního okolí a okamžitým efektem otevřených očí.

Skin Caviar Eye Lift spojuje neúnavné tažení za objevy a špičkovou technologii s pečujícím tajemstvím kaviáru v jeden magický produkt vracející do pohledu vašich očí jiskru mládí a pronikavosti.

 

K dostání od září v La Prairie Butiku na pražském Jungmannově náměstí 6.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.