Sociální sítě
Nahoru

Na letošní Monaco Yacht Show najdete opravdové skvosty

Jedinečná výstava, na které se představí až 580 lodí. Z toho bude zhruba 125 megajachet s délkou blížící se padesáti metrům, z nichž 42 bude mít v Monaku celosvětovou premiéru. Průměrná hodnota vystavených jachet bude neuvěřitelných 27 milionů eur (cca 690 milionů Kč).

Výstava se v Monaku každoročně koná již od roku 1991. V rámci prvního ročníku se v monackém přístavu Hercules představilo celkem 32 jachet s průměrnou délkou 31 metrů. V letošní flotile se představí i jachta dlouhá 107 metrů a celkem 21 lodí překročí délku 60 metrů s průměrnou délkou 75 metrů.

Návštěvníci tak na výstavě uvidí všechny zajímavé novinky a ty nejprestižnější kousky a technologie, které jsou nyní v jachtařském světě k dostání. Vzhledem k tomu, že s luxusními jachtami jdou ruku v ruce také prémiové vozy, na výstavě se představí i zajímavé lukrativní automobily.

Akce se koná od 25. do 28. září, a to vždy od 11:00 – 19:30 v monackém přístavu Port Hercules. Jedná se o jednu z největších jachtařských událostí na světě, v rámci které se koná více než 100 dalších eventů. Letos se předpokládá návštěvnost více než 30 000 lidí, kteří jsou především z řad potencionálních kupců nových jachet.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.