Sociální sítě
Nahoru

Bagel, co stojí za ochutnání

Bagel Lounge v Karlových Varech patří mezi nejnavštěvovanější podniky ve městě. Drží si první místo na Tripadvisoru a není překvapením, že hosté často na volný stůl čekají. Je to díky opravdovým bagelům a salátům. Domácí limonády, prosecco a skvělá káva láká návštěvníky z širokého okolí. Bagel Lounge nabízí svým hostům, ale i plno akcí a workshopů. „Chceme, aby si hosté u nás pochutnali, ale třeba i pobavili. Pravidelně pořádáme brunche, workshopy různých témat, třeba vázání květin či pop-up barber shopu,“ upřesňuje manažerka Bagel Lounge Klára Enčevová.

Černé rukavice jsou součástí servisu k bagelům. Tak aby se host neušpinil, automaticky dostává černé jednorázové rukavice, které dle své libosti může či nemusí použít. Třeba u bestselleru Black Panther jsou vhodnou součástí. Black Panther je grilovaný hovězí burger, smažené vejce, anglická slanina, sýr čedar, majonéza, rajče a salát. Cena je 195 Kč a je současně nejdražším bagelem v nabídce.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.