Sociální sítě
Nahoru

Festival dobrého vína a kvalitní gastronomie už tuto sobotu

Stále nemáte plány na tento víkend? Zavítejte na zámek Letovice, kde se koná festival, jehož hlavní myšlenkou je dobré víno a kvalitní gastronomie.

Během akce Víno na zámku se představí více než 30 kvalitních vinařů a dodavatelů vína, kteří představí ta nejlepší vína, která lze v současné době v České republice ochutnat.

Hlavní část festivalu probíhá od 12:00 do 18:00 a zahrnuje neomezenou degustaci vín všech vystavovatelů a možnost prohlídky zámku Letovice. Po zaplacení zálohy 50 Kč obdrží každý host degustační sklenici. Po 18 hodině bude probíhat volný program, ale zájemci budou mít možnost zúčastnit se také degustace koňaku Louis XIII, který jako jediný koňak na světě nese označení „Ultra Premium Cognac“. Masterclass bude vedena ambasadorem Rémy Cointreau pro Českou republiku.

Užijte si festival jako VIP

Klasická cena vstupenky je 800 Kč a degustace koňaku Louis XIII vyjde na 1 650 Kč. Nicméně festival si můžete užít i na skutečně VIP úrovni. V nabídce jsou vstupenky za 12 000 Kč, které zahrnují vstup na hlavní část festivalu od 12:00 do 18:00, degustační večeři doprovázenou raritními víny (menu) a zakončenou ochutnávkou legendárního koňaku Louis XIII, ubytování na hotelu Pod Zámkem včetně snídaně a festivalový transport mezi zámkem Letovice a hotelem Pod Zámkem.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.