Sociální sítě
Nahoru

Bentley Flying Spur 2020 bude nabízen v limitované edici First Edition

Během prvního roku výroby nového modelu Bentley Flying Spur nabídne automobilka ke koupi speciální edici First Edition. Model Flying Spur v této verzi se vyznačuje několika odznaky s číslem jedna, které se objeví třeba na C sloupcích. Na spodních lištách dveří najdete nápis First Edition a auto bude usazeno na 22palcových kolech Mulliner Driving Specification.

Novinkou je, že po odemčení se na přední kapotě objeví také výsuvný okřídlený znak B, který tentokrát nabídne osvětlená křídla a pokaždé, kdy dojde k uzamčení vozu, zajede tento znak pod kapotu.

Uvnitř se milovníci značky Bentley mohou těšit na pohodlný a exkluzivní interiér a nebude chybět ani otočný displej Bentley Rotating Display, který známe už z dřívějších modelů. V opěrkách sedaček je možno zvolit si ručně vyšívané okřídlené logo automobilky. Panoramatická střecha a interiérové osvětlení jsou samozřejmostí.

Ve výbavě nového vozu Bentley Flying Spur 2020 First Edition nebude chybět ani systém Touring Specification, který zahrnuje asistenci řidiče v podobě head-up displeje, asistenta jízdy v jízdním pruhu, noční vidění a adaptivní tempomat.

Úplně první vyrobený model Flying Spur 2020 First Edition byl před pár dny vydražen na slavnostním plese Midsummer Party, který každoročně pořádá Elton John pro podporu své AIDS Foundation. Vůz byl vydražen za 700 000 eur (cca 18 milionů Kč) a celý výtěžek putoval právě na konto nadace AIDS Foundation.

Nový majitel si však vůz zatím nepřevzal, jelikož ho čeká ještě trocha příjemné práce. Buď se vydá přímo do sídla automobilky Bentley v britském Crewe, případně za ním jeden z designérů automobilky vycestuje, aby společně doladili všechny detaily nového vozu v rámci služby Bentley Co-Creation Luxury Service, což je služba, v rámci které se s novými majiteli řeší poslední detaily vozu a jeho výbavy. První edice vozů Flying Spur 2020 bude k dispozici od konce roku 2019 a ve verzi First Edition se bude prodávat pouze rok.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.