Sociální sítě
Nahoru

Značka Bang & Olufsen se spojila s LG a vytvořila unikátní designovou televizi

Máte rádi funkční, ale zároveň stylové vybavení domácnosti? Pokud ano, tak vás určitě bude zajímat zbrusu nový televizor dánské značky Bang & Olufsen. Nejen, že nabídne kvalitní obraz a zvuk, ale i po jejím vypnutí se na ni nepřestanete koukat, tvůrci si totiž skvěle pohráli s jejím designem.

Plazmová televize Beovision Harmony s úhlopříčkou 70 palců skvěle zapadne do vaší domácnosti. Po vypnutí se totiž složí a vysunou reproduktory a dojde k zasunutí obrazovky. Vznikne tak dokonalá vizuální scéna složená z kontrastní černé obrazovky a reproduktorů ze dřeva a hliníku. Po zapnutí televizoru se obrazovka vysune a reproduktory se přesunou na své místo do vodorovné polohy pod obrazovku. Tvůrci tento efekt připodobňují křídlům motýla.

Reproduktory televizoru nabídnou do detailu vyladěný zvuk a pozadu není ani obraz. Jedná se o 4K LG OLED obrazovku s úhlopříčkou 70 palců. A jak byste očekávali od jakékoliv televize vyrobené v roce 2019, v nabídce bude také připojení k internetu a samozřejmě i všechny možnosti streamování.

Nový televizor Beovision Harmony bude pro první zákazníky k dispozici v obchodech Bang & Olufsen v průběhu října. Jeho cena se bude pohybovat okolo 18 500 eur, tedy zhruba 475 000 Kč. A pokud vám to připadá příliš, myslete na to, že za tuto cenu nezískáte pouze prémiový televizor s tou nejlepší výbavou a zvukem na trhu, ale také doslova umělecký kus nábytku, který rozzáří váš obývací pokoj.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.