Sociální sítě
Nahoru

Pekařství PAUL připravilo speciální Lunch box do letadla

Letíte k moři o prázdninách, nebo si plánujete prodlužit léto a vyrazit za teplem na podzim? Pokud cestujete charterem, nebo nízkonákladovou leteckou společností, pak jistě víte, že s občerstvením na palubě to není nijak skvělé. Když si ale chcete vychutnat svou dovolenou už od samotného začátku, zpříjemněte si let speciálně navrženým Lunch boxem, plným skvělých lahůdek z pekařství PAUL.

Francouzské pekařství PAUL zareagovalo touto novinkou na rostoucí poptávku cestujících po čerstvém, kvalitním a chutném občerstvení do letadla. V praktickém uzavíratelném boxu najdete dva druhy čerstvých obložených baget (aktuálně šunka&ementál a kuře ala Dijon) společně s neperlivou minerální vodou Römerquelle. O sladkou tečku se postará velká malinová makronka. Na Terminálu 2 Vám obsluha vodu zvlášť označí a můžete si vzít rovnou do letadla celý box, na Terminálu 1 je třeba z něj zatím před kontrolou vyndat vodu. Postupně se také bude rozšiřovat sortiment občerstvení do letadla, podle zájmu a preferencí cestujících. Pekařství PAUL má na Letišti Václava Havla v Praze čtyři pobočky, aktuálně najdete Lunch box v každé z nich.

Více z rubriky Gastro

  • Znovuotevřená restaurace Čestr

    Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Šumavská zima na Chalupě s bazénem

    Šumava je oblíbeným místem dovolených. Zvláště v zimě sněhobíle září její přednost v podobě množství pěkných svahů a běžkařských stop uprostřed...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Fúze chutí

    Jsou jemné, vláčné, kreativní a nádherně barevné. Když se do nich zakousneme naše chuťové pohárky se roztančí. I když první zmínky...

    Jan Pešek5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.