Sociální sítě
Nahoru

Pekařství PAUL připravilo speciální Lunch box do letadla

Letíte k moři o prázdninách, nebo si plánujete prodlužit léto a vyrazit za teplem na podzim? Pokud cestujete charterem, nebo nízkonákladovou leteckou společností, pak jistě víte, že s občerstvením na palubě to není nijak skvělé. Když si ale chcete vychutnat svou dovolenou už od samotného začátku, zpříjemněte si let speciálně navrženým Lunch boxem, plným skvělých lahůdek z pekařství PAUL.

Francouzské pekařství PAUL zareagovalo touto novinkou na rostoucí poptávku cestujících po čerstvém, kvalitním a chutném občerstvení do letadla. V praktickém uzavíratelném boxu najdete dva druhy čerstvých obložených baget (aktuálně šunka&ementál a kuře ala Dijon) společně s neperlivou minerální vodou Römerquelle. O sladkou tečku se postará velká malinová makronka. Na Terminálu 2 Vám obsluha vodu zvlášť označí a můžete si vzít rovnou do letadla celý box, na Terminálu 1 je třeba z něj zatím před kontrolou vyndat vodu. Postupně se také bude rozšiřovat sortiment občerstvení do letadla, podle zájmu a preferencí cestujících. Pekařství PAUL má na Letišti Václava Havla v Praze čtyři pobočky, aktuálně najdete Lunch box v každé z nich.

Více z rubriky Gastro

  • Dárková balení Moët & Chandon

    Šampaňský dům Moët & Chandon představuje speciální dárkové balení „Specially Yours“ svých ikonických lahví Moët Impérial a Rosé Impérial. Nabízí tak...

    Jan Pešek24.3.2020
  • Další kanadské překvapení: Reif Estate Winery

    Zdá se, že co bylo původně experimentem tuzemského e-shopu Bestdrink.cz má velmi úspěšné pokračování. Portfolio kanadských vín rodinné značky Henry of...

    Jan Pešek24.3.2020
  • Sto procent chuti, žádný alkohol

    Užít si naplno okamžiku a přitom nemít výčitky svědomí, to je snem většiny těch, kteří si večer neumí představit bez sklenky...

    Veronika Nováková19.3.2020
  • Když dokonalé hostině nic nebrání

    Nepříznivé období není pokynem k půstu. Valná většina českých restaurací poněkud kostrbatě, ale přeci jenom plynule, přešla na rozvoz svých jídel,...

    Jan Pešek17.3.2020
  • Recept na podporu tuzemských restaurací

    Příštích několik dnů až týdnů mohou být pro českou gastronomii likvidační. Už teď některé restaurace zcela uzavřely svůj provoz, ostatní evidují...

    Marek Zelený17.3.2020
  • Vyzrálý farmářský steak

    Restaurace Nota Bene v postranní uličce kousek od dopravní křižovatky I.P. Pavlova nabízí neskutečné farmářské chutě. Stačí jen vyjít o tři...

    Jan Pešek17.3.2020
  • Gastronomie v době karantény

    Vzhledem k tomu, že vláda kvůli epidemii nového typu koronaviru vyhlásila na celou Českou republiku karanténní opatření, není možné užívat si...

    Marek Zelený16.3.2020
  • Luxusní hotely nejsou pro děti zakázanou zónou. Máme několik důkazů

    Přemýšlíte nad dovolenou a máte pocit, že s vašimi dětmi se rozhodně do nějakého luxusního hotelu vyrazit nevyplatí? Nejspíše nejste sami,...

    Martin Macourek13.3.2020
  • Beefeater rozšířil své portfolio ginů

    Na scénu ochucených ginů, které se díky své svěžesti, rozmanitosti a všestrannosti těší neustále rostoucí popularitě u nás i ve světě,...

    Jan Pešek10.3.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.