Sociální sítě
Nahoru

Pekařství PAUL připravilo speciální Lunch box do letadla

Letíte k moři o prázdninách, nebo si plánujete prodlužit léto a vyrazit za teplem na podzim? Pokud cestujete charterem, nebo nízkonákladovou leteckou společností, pak jistě víte, že s občerstvením na palubě to není nijak skvělé. Když si ale chcete vychutnat svou dovolenou už od samotného začátku, zpříjemněte si let speciálně navrženým Lunch boxem, plným skvělých lahůdek z pekařství PAUL.

Francouzské pekařství PAUL zareagovalo touto novinkou na rostoucí poptávku cestujících po čerstvém, kvalitním a chutném občerstvení do letadla. V praktickém uzavíratelném boxu najdete dva druhy čerstvých obložených baget (aktuálně šunka&ementál a kuře ala Dijon) společně s neperlivou minerální vodou Römerquelle. O sladkou tečku se postará velká malinová makronka. Na Terminálu 2 Vám obsluha vodu zvlášť označí a můžete si vzít rovnou do letadla celý box, na Terminálu 1 je třeba z něj zatím před kontrolou vyndat vodu. Postupně se také bude rozšiřovat sortiment občerstvení do letadla, podle zájmu a preferencí cestujících. Pekařství PAUL má na Letišti Václava Havla v Praze čtyři pobočky, aktuálně najdete Lunch box v každé z nich.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.