Sociální sítě
Nahoru

Montblanc se spojil s italským průkopníkem ve výrobě pneumatik Pirelli

Se společnou vášní pro inovace, kvalitu a design, značky Montblanc a Pirelli spojily své síly a společně vytvořily limitovanou edici cestovních zavazadel. Inspirované touhou po cestování a objevování, kolekce Montblanc x Pirelli se opírá o tradici pohybu a rychlosti, která se v Pirelli datuje od roku 1872.

Lehká kabinová zavazadla s vysoce kvalitními kolečky s kuličkovými ložisky a pevnou rukojetí, umožňující přesný pohyb, jsou navržena pro neohrožené cestovatele očekávající od svého kufru na pracovních i volnočasových cestách spolehlivost, výkonnost a komfort. Elegantní design zavazadel je umocněn precizními detaily včetně nezaměnitelného dezénu pneumatik Pirelli.

Limitovaná edice Montblanc x Pirelli, tvořená kabinovým kufrem #MY4810 (18 300 Kč) a kabinovým kufrem #MY4810 s přední kapsou (21 800 Kč), byla vyrobena v počtu 5 000 kusů.

Existuje jen několik málo společností, které dokáží pracovat na inovacích ve stejném duchu a se stejnou vášní jako Pirelli. Značka neustále uvádí nové technologie a doplňky nejenom do světa sportovních soutěží ale také luxusních automobilů,” říká Nicolas Baretzki, Montblanc CEO a dodává: „Spojili jsme tuto obdivuhodnou vytrvalost s objevitelským duchem Montblanc a vytvořili jsme společníky na cesty, kteří nabízejí současným cestovatelům tu nejvyšší odolnost a spolehlivost s dokonalou mobilitou a se stylovými detaily Pirelli, jenž dokonale doplňují design Montblanc.

Vycházející z originálního designu kufru Montblanc #MY4810, limitovaná edice Montblanc x Pirelli byla vytvořena ve spolupráci s Pirelli Design. Kufry jsou vyrobeny z lehkého modrého polykarbonátu s detaily z pogumované černé kůže. 360stupňová otočná kolečka s kuličkovými ložisky zdobí žlutý nápis PIRELLI společně s typickým pruhem okolo kolečka, který odkazuje na slavné barevné kódování z Pirelli pneumatik. Teleskopická rukojeť s možností aretace v různých polohách nese název kolekce. Motiv dezénu pneumatiky Pirelli P ZERO™ je vyražen na žluté a černé cestovní visačce a na koženém zdobení napříč kufru. P ZERO™ je vysoce výkonná pneumatika kombinující zkušenosti nabité v motorsportu a spolupráce značky s předními automobilovými manufakturami.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.