Sociální sítě
Nahoru

Výjimečných svět vůní Aquaflor v Praze

Významná italská značka Aquaflor má svůj první monobrandový butik v Praze. Aquaflor, která je považována za domov exkluzivních vůní má své sídlo v Itálii v samém srdci Florencie. Laboratoř i parfumérský ateliér se nachází v renesančním paláci Santa Croce. Unikátní butik Aquaflor v Rytířské ulici zachovává filozofii a nabídku konceptu florentského butiku. Místo, které je prodchnuté historií, ale zároveň se nebojí inovace.

V prostorách pražského Aquaflor je stejně jako v jiných buticích zachován původní starožitný nábytek, který odkazuje na vztah značky k historii a florentskému umění. Pro milovníky legendární parfumérské klasiky je nabízen ucelený sortiment značky: bytové difuzéry a vůně, vonné svíčky, dámské a pánské niche parfémy včetně kolínských a hydratačních vod. V nabídce nechybí kosmetická řada v podobě mýdel a solí do koupele. Produkty Aquaflor se v laboratořích vyrábějí ručně z těch nejlepších ingrediencí a esencí.

Butik nabízí vzácné vůně inspirované uměleckou parfumerií založených na nejcennějších esencích. Nejexkluzivnější parfém v nabídce nese název Aquaflor Duende, který je primárně tvořen třemi vzácnými esencemi: bulharskou růží, šedou ambrou a pižmem. Příprava parfému trvá zhruba rok a každá edice parfému je jedinečná a odlišná. Základ parfému je vždy stejný, ale obsah každého flakonu má tóny, které se mění podle různých ročníků.

Aquaflor nabízí svým návštěvníkům exkluzivní zážitek v podobě vytvoření vlastní vůně. Parfém se rodí podle reakcí a pocitů, které v nás jednotlivé esence zanechávají. Propojení mezi vůní a emocí je bezprostřední unikátní zážitek. Pod vedením specialisty Aquaflor si účastníci

workshopu vytvoří vlastní 100ml parfém. Vytvořit si parfém „na míru“ je bezpochyby jedna z nejexkluzivnějších služeb, které Aquaflor klientovi nabízí. Otevírací doba butiku v Praze je od pondělí do čtvrtka od 11:00 do 19:00 hodin. Od pátku do neděle je svět vůní Aquaflor otevřený vždy od 11:00 do 20:00 hodin.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.