Sociální sítě
Nahoru

Aston Martin bude nově stavět velkolepé garáže svým zákazníkům

Prémiová auta si zaslouží prémiové parkování. To si alespoň myslí společnost Aston Martin, a proto bude nově nabízet také stavbu personalizovaných designových garáží na míru svým zákazníkům.

Pod značkou Aston Martin Automotive Galleries and Lairs představila společnost tuto službu před pár dny. V rámci programu Automotive Galleries and Lairs bude značka spolupracovat se svými zákazníky, aby postavila garáž, která bude plně korespondovat s jejich domem a vypadat přesně podle jejich představ.

Společnost nabídne stavbu garáže pro jedno vozidlo, ale i „haly“, kde budou moci zákazníci vystavit celou kolekci svých automobilů. Na stavbě se budou podílet jak přímo designéři značky Aston Martin, tak i uznávaní světoví architekti. Bez ohledu na velikost stavby bude každá garáž, smíme-li těmto skvostům ještě tak říkat, budována tak, aby daný automobil plně vyzdvihla.

V rámci uvedení služby na trh společnost Aston Martin představila několik vlastních návrhů garáží, aby její zákazníci získali představu, jak může úkryt pro jejich poklady vypadat. Většina z nich vypadá jako opravdové galerie umění.

Služba Automotive Galleries and Lairs je jen malou částí architektonického úsilí značky Aston Martin.  Začátkem tohoto měsíce automobilka oznámila, že hlavní designér Marek Reichman a jeho tým navrhli interiér nové obytné věže v Miami na 66. podlaží, a to s názvem Aston Martin Residences.  Stejný tým také spolupracoval na největším globálním dealerství společnosti v Tokiu a na interiérech mnoha obchodních zastoupení Aston Martin po celém světě.

Přestože pro tento „zakázkový garážový program“ nebyly zatím oznámeny žádné ceny, očekávejte, že to nebude levná záležitost. Koneckonců jedná se o automobilku, jejíž nejnovější model (Aston Martin Valkyrie) začíná na ceně 3,2 milionu dolarů.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.