Sociální sítě
Nahoru

Jak by vypadal koncept Lexus LF-1 v tuningovém hábu?

Koncept vozu Lexus LF-1 vypadá sám o sobě vskutku nádherně, ale co teprve, když se ho ujal americký tuner VIP Auto Salon? Ten testoval, jak by koncepční SUV japonské značky LF-1 Limitless vypadalo po rozsáhlém tuningu. Vznikl působivý temný design.

Model LF-1 Limitless, který Lexus představil v roce 2018, měl měděno-zlatý lak. VIP Auto Salon to pojal zcela jinak. Grafika prezentuje auto v černé barvě, na vícepaprskových discích téhož odstínu. Vůz také dostal odlišnou masku, přední spoiler, prahové lišty, upravený difuzor a tmavé kryty zadních světlometů. Tento poněkud temný design dokonale ukazuje, že pokud se z LF-1 stane výrobní vůz a zachová si ostré linie, bude patřit mezi častěji upravovaná SUV.

Lexus LF1 Limitless s úpravou VIP Auto Salon

Na silnicích už za rok?

Existuje mnoho náznaků, že Lexus LF-1 Limitless bude skutečně brázdit silnice. V loňském roce si japonská značka vyhradila jméno LQ. Písmeno L označuje vlajkové lodě značky, tedy označení modelů LS, LC nebo LX. Lexus LF-1 Limitless se prezentuje jako nejprestižnější SUV značky, takže je velmi pravděpodobné, že jméno LQ bylo rezervováno právě pro něj. Japonský portál Spyder7 naznačuje, že by auto mohlo debutovat už v roce 2020.

Lexus LF1 Limitless s úpravou VIP Auto Salon

Mluví se také o super sportovní verzi vozu rodiny F, která by dosahovala výkonu přes 650 koní. Samozřejmě lze jen těžko očekávat, že se vůz nezmění, ovšem ze zkušeností s designérským modelem C-HR sesterské značky Toyota vyplývá, že silniční vůz se od konceptu zase tolik lišit nemusí. Podobně tomu bylo také v případě Lexus LC.

Lexus RX dostal agresivní tvář

VIP Auto Salon rovněž vytvořil vizualizaci obnoveného Lexusu RX po drobných úpravách. Vůz dostal body kit z japonské pobočky TRD a disky Vossen M-X3 Forged a nyní vypadá nečekaně agresivně. Speciálně pro loňský Pebble Beach Concours d’Elegance vytvořila americká tuningová firma také Lexus UX 250h v neobvyklé modré barvě, s koly Vossen VFS-1, čtyřmi výfukovými hroty a doplňkovými spodními spoilery.

Nový Lexus RX s úpravou VIP Auto Salon

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.