Sociální sítě
Nahoru

Prodlužte si léto na soukromém ostrově Cayo Espanto

Soukromé ostrovní letovisko se nachází jen pár kilometrů od pobřeží města San Pedro v Belize. Nádherná okolní scenérie, příjemné prostředí a nekonečné hýčkání, to je jen pár slov, které tuto skutečnou oázu na zemi definují.

Na ostrově se nachází celkem sedm vil, které dohromady nabídnou ubytování až osmnácti hostům. Každá z vil má svůj vlastní bazén, osobního komorníka (personál je zde v poměru 2 lidí na jednoho hosta) a soukromý přístav. Pronajmout si můžete celý ostrov, nebo jen jedinou vilu.

Ačkoliv ostrov nenabízí ubytování pro masy turistů, i tak si zde užijete například rozmanitou nabídku jídel (šéfkuchaři se dokáží přizpůsobit na míru vašim chutím), relaxační masáže, lázeňské procedury (terapeuti jsou non stop v pohotovosti), flotilu krásných lodiček, se kterými se můžete vydat do okolí, ale také možnost adrenalinových výletů do starých mayských vesnic a blízké džungle.

V nabídce jsou také panoramatické výlety helikoptérou s návštěvou belizského bariérového útesu, která vás do resortu přiveze i při vašem příjezdu. Dále je zde také možnost potápění či šnorchlování. Tohle místo je zkrátka dokonalým útěkem před blížícím se podzimním počasím. A nutno dodat, že na zdejší západy slunce, které můžete pozorovat ze své soukromé terasy, jen tak rychle nezapomenete.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.