Exotika | 29.8.2019 | Jan Witek

Prodlužte si léto na soukromém ostrově Cayo Espanto

Soukromé ostrovní letovisko se nachází jen pár kilometrů od pobřeží města San Pedro v Belize. Nádherná okolní scenérie, příjemné prostředí a nekonečné hýčkání, to je jen pár slov, které tuto skutečnou oázu na zemi definují.
Na ostrově se nachází celkem sedm vil, které dohromady nabídnou ubytování až osmnácti hostům. Každá z vil má svůj vlastní bazén, osobního komorníka (personál je zde v poměru 2 lidí na jednoho hosta) a soukromý přístav. Pronajmout si můžete celý ostrov, nebo jen jedinou vilu.
Ačkoliv ostrov nenabízí ubytování pro masy turistů, i tak si zde užijete například rozmanitou nabídku jídel (šéfkuchaři se dokáží přizpůsobit na míru vašim chutím), relaxační masáže, lázeňské procedury (terapeuti jsou non stop v pohotovosti), flotilu krásných lodiček, se kterými se můžete vydat do okolí, ale také možnost adrenalinových výletů do starých mayských vesnic a blízké džungle.
V nabídce jsou také panoramatické výlety helikoptérou s návštěvou belizského bariérového útesu, která vás do resortu přiveze i při vašem příjezdu. Dále je zde také možnost potápění či šnorchlování. Tohle místo je zkrátka dokonalým útěkem před blížícím se podzimním počasím. A nutno dodat, že na zdejší západy slunce, které můžete pozorovat ze své soukromé terasy, jen tak rychle nezapomenete.



Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz