Sociální sítě
Nahoru

Jumbolair se sousedem Johnem Travoltou je na prodej za 10,5 milionu dolarů

Známá nemovitost, v rámci které má svůj pozemek také John Travolta, je nyní na prodej. Soukromé letiště Jumbolair je k dispozici za 10,5 milionu dolarů, což je v přepočtu zhruba 244 milionů korun.

Floridská letištní dráha je dostatečně dlouhá (nejdelší soukromá přistávací dráha v USA), aby na ni bylo schopno přistát třeba i obrovské letadlo Boeing 747 jumbo nebo Travoltou milovaný stroj Boeing 707, který herec nedávno daroval australské skupině pro ochranu letadel.

Nový majitel bude zároveň sousedem Johna Travolty, který si s manželkou v blízkosti letiště postavil dům s obytnou plochou 613 metrů čtverečních, z kterého přímo nasedal nejen do svého obrovského Boeingu, ale také do menších letadel, jako třeba Bombardier Challenger 601.

Je to ideální místo pro někoho, kdo je nadšenec do letectví. Okolí letiště bylo původně navrženo pro 38 „leteckých domů“. 21 z nich je již prodáno a dalších 17 je nyní zahrnuto v tomto velkém prodeji. Všechny nemovitosti mají přímý přístup k hlavní ranveji, stačí si tedy pouze přivést vlastní letadlo a můžete se vydat do oblak.

Více z rubriky Investice do realit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.