Sociální sítě
Nahoru

Venice Simplon Orient-Express zdvojnásobuje své trasy z Paříže do Istanbulu

Známá trasa vlaku Venice Simplon Orient-Express mezi Paříží a Istanbulem, která vede skoro přes celou Evropu nově nepojede jen jednou ročně, nýbrž dvakrát.

Jedná se o jednu z nejlukrativnějších a nejikoničtějších jízd tímto prestižním vlakem. Trasy Orient-Expressu většinou trvají od jedné do čtyř nocí, tato mezi Paříží a Istanbulem potrvá pět.

Cestující budou mít možnost cestovat skrze jedny z nejpozoruhodnějších evropských míst, jako je třeba Bulharsko, Rumunsko či Maďarsko. Samotný vlak nabídne obnovené vozy, které svým provedením připomínají 20. – 30. léta.

Zdvojnásobení trasy však není jedinou novinkou, se kterou se fanoušci Orient-Expressu v roce 2020 setkají. Nově dojde také k nárůstu těch nejlepších apartmánů, které ještě navýší cestovní pohodlí. Ze tří na šest vzroste počet „Grand“ apartmánů a jeden z těch nových dokonce ponese jméno po naší metropoli – Praha.

Každé bohatě vybavené apartmá nabídne soukromý obývací prostor, vlastní koupelnu se sprchou či pohodlnou manželskou postel, kterou lze předělat na dvě oddělené postele. Jízdenky na cestu z Paříže do Istanbulu začínají na cca 440 000 Kč a již nyní najdete více informací na webových stránkách Orient-Expressu.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.