Sociální sítě
Nahoru

POC a brýle nabíjené sluneční energií

Značka POC s hrdostí představila velké množství novinek v rámci cyklistických kolekcí podzim 2019 a 2020, a to včetně světově unikátních brýlí Solar Switch. Jedná se o první sluneční brýle svého druhu s elektrochromickými LCD skly, která mění odstín v závislosti na světelných podmínkách, a která jsou napájena výhradně sluneční energií.

CEO firmy POC, Johan Sjörgen, k brýlím Solar Switch uvedl: „Jsem extrémně hrdý, že mohu představit Solar Switch. Naše zaměření na bezpečnost pohání naše inovace a vývoj našich produktů a Solar Switch ztělesněním našeho přístupu. Být schopen vyvinout světově první sluneční brýle, které mění tón skel automaticky a okamžitě, jsou poháněny pouze sluneční energií a jsou vměstnány do ultralehkých obrouček Aspire, je vskutku inspirující.“

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.