Sociální sítě
Nahoru

BMW ALPINA XD3 je opravdu speciální SUV

Detaily určují celek – jemné linky, elegantní prolisy a průduchy slibující vzrušení z jízdy. Čtveřice výfuků vsazená do zadního nárazníku pocit ještě umocňuje. Tam, kde končí BMW, začíná Alpina. Základem tohoto exkluzivního manufakturního výrobce jsou špičkové automobily založené na modelech BMW.

Každý rok opustí výrobní závod 1 200 až 1 700 automobilů určených do celého světa. Každý vůz BMW ALPINA je v interiéru vybaven individuálním výrobním štítem a VIN číslem ALPINY. Model BMW ALPINA XD3 je jako každý vůz ALPINA důkazem umění posouvat hranice v oblasti jízdní dynamiky ve spojitosti s komfortním pohodlím každodenní užitečnosti. Motorističtí nadšenci si mohou z nabídky ALPINY vybírat i v České republice u společnosti Invelt, výhradního zástupce těchto exkluzivních vozů.

Nové BMW ALPINA XD3, které navazuje na velký úspěch svého předchůdce již hrdě brázdí naše silnice. A jaké je? Je ojedinělé výkonem, výbavou i doplňkovou výbavou, kterou si každý sám nadefinuje. Interiér nabízí přirozenou eleganci a styl. Kůží ručně obšitá palubní deska i volant, tak měkký na dotek a tak dobře sedící v rukách. Středový panel s ovládacími prvky, které řidiče samy vedou ke své funkčnosti. Elektromotorky tvarující sedák i opěradlo podle přání. Celkový dojem exkluzivního komfortu doplňuje i sofistikovaná vůně. Klidně spočívající stroj probudí až zmáčknutí startéru, když se pod přední kapotou ozve netrpělivé podupávání 388 koní.

Řidič si užívá ty prudké odpichy, kdy jde motor do otáček a žene dvoutunovou šelmu po silnici. Je opojné ovládat takové auto, které když má chuť, trhá koly asfalt a když nespěchá, poklidně pluje krajinou. Doslova návykové je, jak okamžitě padne do ruky. BMW ALPINA XD3 (2 585 952 Kč) je zkušený vůz, který vám aktivně pomáhá při jízdě a dává vám pocit bezpečí. O komfortní jízdě po dálnici netřeba pochybovat. V terénu tvořeném úzkými a klikatými silničkami se přesvědčíte o obratnosti a svižnosti BMW ALPINY. Užijete si tu ovladatelnost, dynamiku i zátah motoru. Model se pyšní osmi rychlostní sportovní automatickou převodovkou nejnovější generace s ALPINA SWITCH-TRONIC. Poprvé v historii společnosti ALPINA má BMW ALPINA XD3 aktivní a elektronicky řízený zadní diferenciál, který zajišťuje při dynamické jízdě v zatáčkách maximální pohon, výjimečnou dynamiku jízdy a vysokou bezpečnost.

A pak je tu ještě naprosto zasloužená nevtírává pozornost jakou ALPINA XD3 vzbuzuje. Venkovní paket, nárazníky, prahy, kola – nezaměnitelné a evoluční prvky ALPINA. Typové označení jen umocňuje a vzbuzuje emoce vnitřních hodnot vozu: silný, dynamický, důvěryhodný a vždy exkluzivní.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.