Sociální sítě
Nahoru

Již zítra začíná jachtařský festival v Cannes

Od 10. do 15. září bude v Cannes pořádně rušno. Sejdou se zde totiž všichni milovníci lodí a prémiových jachet. Akce se koná v přístavech Vieux Port a Port Canto.

Zítřejším dnem odstartuje jeden z nejoblíbenějších světových jachtařských festivalů v Cannes, kterého se pravidelně účastní přes 50 000 návštěvníků. Letos nebude chybět ukázka až 638 lodí s délkou od 2,10 do 55 metrů, které zde přiveze 542 vystavovatelů.

O tom, že se jedná o skutečně prémiovou akci, svědčí také to, že na festivalu bude představeno celkem 122 světových premiér a 219 novinek letošního roku.

V pořadí již 42. ročník festivalu bude hostit také největší výstavu plachetnic na světě, ale i spoustu dalšího zajímavého doprovodného programu. Kromě klasických vstupenek je možno zakoupit si VIP lístky s přednostními vstupy a bohatým programem navíc.

Jak vypadaly dřívější ročníky festivalu? Podívejte se na video výše.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.