Sociální sítě
Nahoru

Jakub Michalovič novým ambasadorem značky CARSPE

V Čechách se rýsuje nová zajímavá spolupráce. Automobilový instruktor a osobní coach Jakub Michalovič se dohodl na spolupráci s českou značkou CARSPE, která se zabývá prodejem lifestylových doplňků a šperků z karbonových vláken. Vedle automobilového závodníka Michaela Vorby se tak stal dalším oficiálním ambasadorem značky.

Jsem instruktor, trenér, coach a řidič všeho co má volant. Auta jsou můj život, jsou mi zábavou a zároveň prací. Myslím, že je to na mě i vidět, jsem jimi nadšený. S nadšením a optimismem také ke všemu přistupuji. I proto jsem kývnul na tuto spolupráci. CARSPE má skvělé produkty a filozofii, která se k autům vyloženě hodí.“ vysvětluje Jakub Michalovič.

CARSPE se snaží o vytvoření komunity a užšího propojení s automobily a motorsportem. Ačkoli je CARSPE mladá značka, která vznikla na začátku roku 2019, je velmi dynamická, rychle se rozvíjí a získává na popularitě. Důkazem toho může být neutichající aktivita, stále rostoucí počet fanoušků na jejím Instagramu a uvádění dalších nových produktů na trh.

Jsme fanoušci aut a motorsportu. V našich produktech používáme stejný typ karbonových vláken, který se používá u závodních, sportovních nebo luxusních aut. Naši zákazníci jsou z produktů nadšeni, máme skvělé ohlasy i recenze a to jen potvrzuje, že jsme se vydali správnou cestou. Stále se snažíme značku rozvíjet, navazovat nové spolupráce a vymýšlet nové produkty. Moc nás to baví. Propojení naší značky s Jakubem Michalovičem je tedy další krok v našich velkých plánech a za tuto spolupráci jsme moc rádi.“ to jsou slova zakladatele značky Tomáše Nakládala.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.