Sociální sítě
Nahoru

I láhve mají své evoluce

Tatiana Petrakova, ambasadorka značky, v pražském Mánesu představila novou podobu lahve vodky Russian Standard. Štíhlá a elegantní lahev se dočkala jen minimalistických změn, na první pohled působí luxusněji. Obsah zůstal nezměněn: stále je vodkou vyrobenou podle těch nejvyšších standardů vyráběných přímo v Rusku.

Vodka Russian Standard je pojmenována podle carské normy k výrobě kvalitní ruské vodky, vydané na základě výsledků práce D. I. Mendělejeva. Obě její základní suroviny odrážejí to nejúrodnější a nejčistší z ruské země: vysoce kvalitní pšenice pochází z černozemě stepi a přidaná voda z ledovcového Ladožského jezera, ležícího nedaleko Petrohradu. Přirozená filtrace vody z přítoků putujících do jezera prastarými lesy zajišťuje unikátní měkkost a čistotu jezerní vody. Dokonalost vodce Russian Standard dodávají stále inovované moderní destilační technologie. Díky procesu dvousetnásobné destilace, následné filtrace a závěrečné relaxace, kdy se vodka nechává odpočinout a uzrát, je výsledkem dokonale čistá a jemná vodka, která je perfektní pro samostatné pití, ale své využití najde i v mixologii, kde je základem originálního koktejlu Moscow Mule.

Vodka Russian Standard je dostupná za 320 Kč v pražském showroomu Warehouse #1 nebo na e-shopu www.warehouse1.cz

Vodku Russian Standard servírujte se zakuski

V severských a východoevropských zemích je pití vodky nedílnou součástí společenského života. Vodka se nepopíjí jen při večírcích, nebo během zvláštních příležitostí. Servíruje se na jídelním stole během večeří a hostitel obvykle rozhoduje, jak se bude vodka pít. Tatiana Petrakova, která pracuje jako globální ambasadorka vodky Russian Standard už od roku 2010, vysvětluje: „Ať už vypijete sklenku rovnou do dna, nebo si ji budete pomalu vychutnávat, je tradicí konzumovat ji s výběrem jednohubek zvaných zakuski. Mezi nejpopulárnější patří nakládané okurky, bliny s lososem nebo slanečky.“ Vodka Russian Standard se pije vychlazená, neboť tak nejlépe vyniknou její chuťové charakteristiky.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.