Sociální sítě
Nahoru

Nové moderní postele v Luxury Sleeping

Pražské studio Luxury Sleeping rozšířilo své portfolio postelí zajišťujících komfortní spánek o nový a naprosto ojedinělý typ boxspringové postele. Nese označení Ventair Box, a už slovy v názvu dává tušit své přednosti. Jedná se o moderní postel nabízející maximální pohodlí, kterou garantuje díky zdvojené flexibilitě. Její hlavní předností je perfektní ventilace vzduchu zajištěná unikátní konstrukcí, stejně jako naprostá variabilita s možností typu matrací, záhlaví a barevnosti. Moderní design díky odlehčenému vzhledu, tak skvěle doplní téměř jakýkoli typ ložnice.

V současné době probíhá v multibrand showroomu luxusních postelí Luxury Sleeping na pražských Vinohradech na tuto postel speciální akce. Přednosti této postele Ventair Box, která může být i v polohovací verzi, si lze osobně vyzkoušet. Navíc v průběhu celého měsíce je nabízena 15% zaváděcí sleva. Schůzky lze osobně domluvit na telefonu 773 503 100.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.