Sociální sítě
Nahoru

Sequent představuje novou řadu chytrých hodinek se samonátahem

Společnost Sequent je vůdčím startupem na poli chytrých technologií. V roce 2017 přišla s revolučním modelem chytrých samonabíjecích hodinek. Nyní přichází s ještě našláplejší verzí SuperCharger².

Chytré hodinky Sequent Supercharger ohromily svět unikátním automatickým samonabíjecím systémem. Jejich druhá generace je o pár kroku napřed a kromě safírového sklíčka a snižování uhlíkové stopy, díky ušetření milionů baterií ročně, také zavádí jedinečný program odměňování kryptoměnou. V kombinaci s nejmodernější aplikací Sequent Bio Feedback totiž hodinky generují „SQ mince“, tedy kryptoměnu, která přináší finanční výhody pro další zdravotnické služby a produkty.

Díky unikátní technologii je konec klasickým nabíjecím kabelům či podložkám. Model SuperCharger², stejne jako předchůdce, funguje na bázi přeměny 100% čisté kinetické energie na energii elektrickou, která podporuje vestavěné senzory sledující veškerý pohyb. Takže čím více se hýbete, tím více energie získáte, tudíž motivace ke zdravějšímu životnímu stylu je více než jasná. Samozřejmostí jsou pak funkce jako krokoměr, měření tepu i GPS, které se ovládají díky připojení k mobilnímu telefonu skrze technologii Bluetooth.

Zdánlivě všední analogový vzhled je výhrou zejména pro milovníky klasiky. Unisexový sportovní vzhled modelu SuperCharger² je k dostání v několika cenových hladinách a barevných provedeních exkluzivně na Kickstarter.com.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.