Sociální sítě
Nahoru

Kazar přináší kolekci pro letošní podzim

Prémiová značka Kazar představila novou dámskou i pánskou Pre-Fall kolekci, která je již od poloviny září k dostání v jejích buticích v Centru Chodov a OC Nový Smíchov.

Celá kolekce Pre-Fall 2019, jak v dámských, tak i v pánských variantách představuje jasný odkaz na vintage styl, který je v této sezóně nesmírně módní. Značka také rozšiřuje svou nabídku produktů o nové prvky, jako jsou pouzdra na smartphony, na kterých se objeví nový monogram v široké škále.

Značka rovněž představuje nové logo, které je aktualizovanou verzí toho současného. Největší změna se týká monogramu. Základem identifikace bylo doposud písmeno K-bylo viditelné na takových prvcích, jako je monogram na podrážce nebo zapínaní kabelek. Tvořilo rovněž prvek organicky rozpoznatelný a identifikovaný se značkou.

Nový monogram může být vnímán jako zcela revoluční změna. Tento dojem je však mylný. Značka se nijak neodtíná od svého dědictví a komunikace vypracované v průběhu let, naopak-nový monogram je kombinací dvou spletených písmen K, díky čemuž získává na významu a symbolice. Ztělesňuje blízkost a přivázání, je plný zalíbení a vášně.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.