Sociální sítě
Nahoru

Miss České republiky je zpět. Finalistky se zúčastnily soustředění v Poděbradech

Finalistky tradiční národní soutěže krásy Miss České republiky se minulý víkend představily v lázeňském městě Poděbrady, kde absolvovaly soustředění. Kromě toho také navštívily speciální školu, sportovaly, ale také mezi sebou soupeřily. Podpořit je přišli herečka Ivana Jirešová, či mistr světa v K1 Petr Vondráček. Výtěžek z akce organizátoři darovali poděbradské speciální škole.

Tradiční národní soutěž krásy Miss České republiky, kterou před 30 lety založil Miloslav Zapletal, se vrací! Organizátorem soutěže je nadační fond IT People Roberta Novotného, který vloni získal ochrannou známku a uspořádal slavnostní nultý ročník soutěže.

Minulý víkend navštívily finalistky Miss ČR 2019, v rámci třídenního soustředění, město Poděbrady, kde byly oficiálně představeny veřejnosti. V pátek navštívily speciální školu, kde si dívky, pod vedením ředitelky Pavlíny Mladé, prohlédly prostory školy, byly seznámeny se studijním programem dětí a také se zúčastnily několika výukových hodin. Děti pro finalistky vyrobily drobné dárky a společně si užili krásné odpoledne.

V pátečních večerních hodinách se při letní atmosféře, podpořené plážovým pískem, lehátky, krásným počasím a osvěžujícími drinky, uskutečnilo v prostorách Streetfoodu na Labském nábřeží představení letošní dvanáctky nejkrásnějších dívek České republiky. Hlavní program soustředění dívek se pak uskutečnil v sobotu na lázeňské kolonádě.

Pro návštěvníky byl připraven bohatý kulturní program, o který se postarali umělci z regionu jako například Poděbradští tamburaši pod taktovkou pana Františka Kříže, Sbor gymnázia Jiřího z Poděbrad, ZUŠ Otakara Vondrovice, či barmani z Hotelové školy Jakub Kubín a Valérie Matějková. Součástí programu byla také přehlídka modelů z Ateliéru Donát a nechyběla ani přehlídka plavek. O doprovodný program se postaral Boxing Poděbrady pod vedením pana Daniela Vencla.

Akci, kterou moderoval Michal Šeda s úřadující vítězkou Miss ČR Ivetou Maurerovou, přišli podpořit i známé osobnosti jako herečka Ivana Jirešova nebo mistr světa v K1 Petr Vondráček. Finále národní soutěže krásy Miss České republiky se uskuteční v úterý 29.10.2019 v divadle Broadway od 19:00 hodin. Vstupenky lze zakoupit v sítích Ticket Art a Ticket Portal.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.