Sociální sítě
Nahoru

Oslavte Den české státnosti stylově s třtinovým rumem Božkov Republika Reserva

Den české státnosti připadá na 28. září a od začátku milénia je státním svátkem, během kterého si připomínáme také památku patrona Čech a Moravy, svatého Václava. Pro sváteční okamžiky, jakou jsou i tyto, vznikl nový třtinový rum Božkov Republica Reserva, který navazuje na uvedení třtinového rumu Božkov Republica Exclusive. Nově si je možné dopřát plnou vyzrálou chuť s mírným dubovým závěrem, tmavě jantarovou barvou a příjemnou vůni a to díky vyvážené kombinaci karibských rumů, z nichž některé zrály v dubových sudech až 12 let.

Božkov Republica Reserva: Kombinace až dvanáctiletých karibských rumů nabízí výjimečný chuťový zážitek díky plné vyzrálé chuti s mírným dubovým závěrem. Vůně exotického ovoce se mísí s jemnou chutí cukrové třtiny a karamelu. Výjimečnost nového rumu Božkov Republica Reserva si nejlépe vychutnáte při pokojové teplotě s těmi, na kterých záleží. Cena 400 Kč za 0,5 l a 545 Kč za 0,7 l.

Božkov Republica Reserva vyniká chutí, vůní i barvou a to díky výběru kvalitních třtinových rumů z Nicaraguy, Barbadosu, Dominikánské republiky, Trinidadu, Guyany a Jamajky, z nichž některé zrají v dubových sudech až 12 let. V chuti objevíte cukrovou třtinu, fíky a pomeranče s mírným dubovým závěrem. V aroma se mísí tóny sušených švestek, exotického ovoce kávy a karamelu. Dlouhé zrání v sudech otisklo rumu tmavě jantarovou barvou. „Božkov Republica Reserva je ideální pro oslavu výjimečných událostí, pro milovníky kvalitních rumů nebo pro kohokoliv, kdo si rád dopřeje dobré pití. V novince se mísí vybrané karibské rumy, na jejichž výběru jsme si dali opravdu záležet a které dohromady vytváří plnou vyzrálou chuť s dřevitým charakterem doplněným o ovocné podtóny,“ říká o novince Tomáš Hejkal, marketingový ředitel Stock Plzeň – Božkov.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.