Sociální sítě
Nahoru

RF Hobby opět slavilo na Občanské plovárně

V úterý 24. září v pražské Občanské plovárně uspořádalo vydavatelství RF Hobby společenský večer pro své významné obchodní partnery a klienty. Stalo se již milým pravidlem, že kromě setkání v uvolněném a přátelském duchu, proběhlo s blížícím se koncem roku i jeho slavnostní zhodnocení.

Slavnostního zahájení večera se ujal obchodní ředitel vydavatelství Jan Lidmaňský, který spolu s jednatelem společnosti Pavlem Kvoriakem, přivítal všech více než 500 hostů a poděkoval jim za skvělou spolupráci. Následně předal slovo moderátorovi Petru Vojnarovi, který už se vlastně stal neoficiální tváří vydavatelství, ale především důstojným průvodcem celým večerem.

A byl to večer vskutku pestrý, tak aby si jej užil každý z přítomných hostů. Už při příchodu musela zaplesat všechna mužská, ale bezesporu i mnohá ženská, srdce při pohledu na vystavené luxusní vozy společností Auto Kopecký a TT Compex. Se sklenkou welcome drinku v podobě báječného Ciao spritzs se pak hosté mohli nechat okouzlit zcela nově zrekonstruovanými prostory Občanské plovárny.

Součástí programu byla i expozice luxusních hodinek. Stejně jako každý rok, ani letos nechyběla produkce německé značky Schaumburg Watch, imponující strohým designem a ultrapřesnou indikací měsíčních fází, ani švýcarské privátní ikony ArtyA, která potěšila unikátními číselníky z motýlích křídel, podmořských rostlin či z pravých nábojnic.

Dokonalým společníkem po celý večer se pak staly moravská vína z rodinného vinařství Vinofol Novosedly bratří Foltýnů, stylově doplněná špičkovými sýry, o které se postarala jihočeská Madeta. Skuteční znalci si dali dostaveníčko u prémiové skotské whisky Chivas Regal, kde měli možnost zasvěceně debatovat s nejlepším českým someliérem na whisky, Zdeňkem Kortišem. S tímto uznávaným expertem si mohli předat zkušenosti nejenom s takzvanými single malt anebo blended whisky, ale také s investicemi do sběratelských lahví. Každý měl možnost vyzkoušet párování těchto prémiových spiritů s excelentní chutí švýcarských čokolád Lindt. A vrcholem večera bylo tradičně kasino. Vášnivá atmosféra u rulety a kostek si v mnohém nezadala se slavnými kasiny v Las Vegas.

I letošní společenský večer pod taktovkou RF Hobby se nesl v příjemné atmosféře, a to i díky jinak vrtkavému počasí, které si dalo tentokrát říct, takže si hosté mohli dopřát i luxusu v podobě venkovního posezení až do pozdních nočních hodin. Není tedy divu, že poslední hosté opouštěli místo činu hluboko po půlnoci.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.