Sociální sítě
Nahoru

Za kulturou do Karlových Varů aneb Večer s klavírem v Grandhotelu Pupp

Je pravdou, že nejvýraznější kulturní akcí, díky kterým jsou Karlovy Vary známé po celém světě, je Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary. Nicméně tohle lázeňské město kulturně žije i mimo tuto hlavní událost.

Přesně za měsíc se zde odehraje Pupp Piano Night, a to konkrétně v neděli 27. října. Jak už název vypovídá, koncert proběhne v nádherných prostorách Slavnostního sálu Grandhotelu Pupp. Ten rozezní tóny skladeb Antonína Dvořáka a Franze Schuberta.

V hlavní roli se představí klavír Davida Marečka, kterého na housle a violoncello doprovodí jeho kolegové z České filharmonie a zpěvem pak basista Jan Martiník, který je hostujícím sólistou mnoha evropských scén.

Program:

Antonín Dvořák: Klid a Píseň o měsíčku v úpravě pro violoncello a klavír

Antonín Dvořák: Sonatina pro housle a klavír

Franz Schubert: Spanilá mlynářka, písně 1-11, klavír a sólový zpěv

Vstupenky jsou již v prodeji a celá akce začíná 27. října v 19:00. Slavnostní sál bude divákům přístupný od 18:00. Více informací najdete zde.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.