Sociální sítě
Nahoru

Vicemistr světa v MTB maratonu Kristián Hynek na návštěvě hodinářství Koscom

Jsou to sice už dva týdny, co český cyklista Kristián Hynek dojel druhý na Mistrovství světa v MTB maratonu, které se konalo ve švýcarském Grächenu, ale až nyní si našel čas také na to, aby si dopřál odměnu. Tu se snažil najít v hodinářství Koscom, kde jsme na něj náhodou také narazili. Právě tento obří butik v centru Prahy se stal jedním z jeho sponzorů, když na začátku roku stavěl svůj vlastní profesionální tým Vitalo Future Cycling.

Tým nese sice jméno jeho vlastní prodejny kol a příslušenství Future Cycling na Kavčích horách a prestižního výrobce čokolád Vitalo, disponuje však širokým portfoliem dalších partnerů, kteří se zřejmě po letošní úspěšné sezóně budou nadále rozšiřovat. Ty ze světa cyklistiky, jako je Canyon, Ergon, FOX či Maloja, dotváří právě prodejna Koscom, která povětšinou své ambasadory hledá mezi profesionálními sportovci. „Ačkoli už jsem na konci letošní sezóny, čeká mě ještě pár závodů v čele s velmi náročným etapovým Brasil Ride na konci října. Nicméně už se snažím řešit i ty příjemnější věci, jako je například plánování dovolené s rodinou, na kterou se letos opravdu hodně těším, no, anebo také výběr nových hodinek,“ nechal se slyšet dřímaje chronograf z nové generace Carrera od TAG Heuer ve svých rukách.

Takové hodinky si člověk nevybírá každý den, proto si dávám záležet a užívám si tu možnost. Díky hodinářství Koscom už mám sice své chytré Suunto, které využívám v rámci doplňkových tréninků, jako je plavání či běh, ale výběr mechanických hodinek nemohu uspěchat. V nejužším výběru mám momentálně právě tyto Carrery s modrým číselníkem, ale lákají mě také celočerné chronografy Oris. Upřímně myslím, že ani jedno nebude špatná volba,“ prozrazuje nerozhodný Kristián.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.