Sociální sítě
Nahoru

MAMA’s Garden Bar nabízí netradiční rozměr fandění

Mama Shelter Praha není jen hotel s velkou postelí, nadrozměrnou televizí a vysokorychlostním Wi-Fi připojením, ale také skvělé místo k jídlu, pití, tanci, večírkům a oslavám. Pokud ale zrovna nemáte chuť na velkou večeři v restauraci a hledáte způsob, jak se prostě jen tak pobavit, pak určitě stojí za vyzkoušení MAMA’s Garden Bar.

Přijďte s kamarády a utkejte se v kulečníku nebo fotbálku, anebo prostě jen sledujte váš oblíbený sport na velkých obrazovkách. K tomu si lze objednat tankové pivo a nějaký dobrý snack, který do sport baru patří, jako burger, kuřecí křidélka nebo hot dog. Pokud jste nenapravitelný milovníkem českých hospodských dobrot, je v nabídce samozřejmě také hovězí tatarák, nakládaný hermelín a utopence, přičemž na čepu je tankový Staropramen a nabídka prémiových destilátů je téměř nekonečná.

MAMA’s Garden Bar má otevřeno každý den, v týdnu of 15:00 do 01:00 a o víkendu od 12:00 do 01:00. Pro sportovní nadšence je připraveno hned sedm velkých obrazovek s nejrůznějšími sporty od fotbalu a hokeje až po ragby, kriket, Moto GP, Formule 1 a mnohem více. Důležité sportovní utkání nebo události můžete sledovat na velkém projekčním plátnu. Součástí výbavy klubu je i kulečník, fotbálek či arkádové hry, stejně jako pingpongový stůl.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.