Sociální sítě
Nahoru

V BeBop baru za silvestrovskou hvězdu

Poslední den roku se musí pořádně oslavit. BeBop Bar v hotelu Alcron si připravil speciální silvestrovský program, během něhož se každý host stane hvězdnou. Místo, historie, servis a nabídka nemá na tento slavnostní večer v Praze konkurenci.

Zábavný Silvestr se uskuteční v BeBop baru hotelu Alcron. Je zde připraven speciální balíček v hodnotě 4900 Kč na osobu. Ten zahrnuje neomezenou konzumaci pokrmů z bufetu, neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů, konzumaci alkoholických nápojů do hodnoty 3400 Kč, hudební doprovod z Monaca a to DJ Freda a mnoho nezapomenutelných zážitků. Začátek je ve 20 hodin. Záleží jen na každém, zda-li se rozhodne v hotelu Alcron přespat či nikoliv.

BeBop bar vyniká svým výpravným servisem u signature drinků. Není pochyb, že paruky, helmy a sombrera budou hojně zdobit hlavy silvestrovské noci. Díky omezenému počtu míst je nutná rezervace předem. Vše z pohodlí domova přes webové stránky. Proto neváhejte a staňte se hvězdou v hotelu Alcron a započněte nový rok s grácií a elegancí.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.