Sociální sítě
Nahoru

Unikátní designová sluchátka, která přeloží až 11 světových jazyků

S postupným vývojem technologie došlo i k výrazné proměně sluchátek. Kdysi jsme se vždy zamotávali do příšerné změti kabelů, které nás díky bezdrátové technologii dnes již netrápí, a kromě přehrávání hudby dnešní sluchátka plní i spoustu jiných funkcí.

Světlo světa nedávno spatřily unikátní designová sluchátka, která nyní patří mezi nejlepší na trhu – Human Headphones. Kromě funkce samotných sluchátek nabízí i další zajímavé vychytávky navíc.

Unikátní design sluchátek zakryje celé vaše ucho, díky čemuž si budete moci vychutnat ještě pronikavější a kvalitnější zvuk a když si nebudete chtít hudbu nechat jen pro sebe, v nabídce je užitečná funkce, kdy se sluchátka po spojení promění v bezdrátový reproduktor.

Tím však výčet zajímavých funkcí nekončí. Mezí další patří i komunikace s digitálními asistenty, ale hlavně také živý překlad až z jedenácti světových jazyků, což se hodí nejen pro vášnivé cestovatele. Na jedno nabití sluchátka vydrží až devět hodin a jejich cena se v přepočtu pohybuje okolo šesti tisíc korun.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.