Sociální sítě
Nahoru

Dámy, začněte nový rok s výpravným motivačním deníkem Jsem žena #jsembohyne

Blíží se nový rok a vy do něj můžete vstoupit s deníkem, který vás spolehlivě provede každým z měsíců. A navíc je natolik univerzální, že jej s koncem roku rozhodně nemusíte odkládat.

Sebemotivační deník na celý rok je součástí charitativního projektu Jsem žena #jsembohyne propojujícího starou slovanskou moudrost s dnešním moderním světem. Za jeho vznikem stojí zpěvačka, textařka a skladatelka Patricie Fuxová.

Deník poslouží k praktickým záležitostem, pro radost i osobní rozvoj každé ženy. Na jeho stránkách najdete informace o tradičních svátcích, pranostiky, afirmace, recepty, tipy na bylinky, novodobé rituály, a ještě zbyl dostatek místa pro soukromé poznámky, zážitky či přání. Vše doplňují fotografie Ivy E. Morwen, na nichž jsou Sára Sandeva, Veronika Kašáková, Emma Smetana, Tamara Klusová, Klára Issová, Ester Geislerová, Andrea Kalousová, Šárka Strachová, Vanda Hybnerová, Lilia Khousnoutdinová, Mahulena Bočanová, Léna Brauner a Patricie Fuxová zachycené jako slovanské bohyně.

„Vítám tě na cestě, která už na tebe dlouho čeká. Setkáš se na ní se svými sny, intuicí a možná i láskou. Čekají tě svátky, co dobře znáš, životy předků, na které bys možná zapomněla, a novodobé rituály, které tě zabaví. Provádět tě budou slovanské bohyně a také inspirativní ženské osobnosti sdílející své zkušenosti a poznání,“ oslovuje dívky a ženy v úvodu deníku zpěvačka, skladatelka, textařka a frontmanka dívčí kapely Vesna Patricie Fuxová, která je iniciátorkou projektu Jsem žena #jsembohyne. „Dvanáct inspirativních žen se na sebe rozhodlo vzít podobu jedné ze slovanských bohyní. To aby ukázaly, že každá dívka a žena v každém věku je krásná… taková jaká je. Naši předkové se obraceli k mýtům a příběhům a slovanské bohyně v nich nebyly žádné namydlené a vyumělkované figurky. Byly to archetypy silných žen se svými emocemi, úspěchy i faily. Naši předkové taky žili více v souladu s přírodou. A i když žijeme ve městě, můžeme se trochu inspirovat přirozenými cykly, jejichž jsme součástí. Budeme rádi, když se na tu cestu vydáte s námi. Anebo když projekt podpoříte zakoupením trička, diáře či sdílením svého příběhu na sociálních sítích,“ vysvětluje Patricie Fuxová.

Cílem projektu Jsem žena #jsembohyne je pomáhat dívkám a ženám, které se během své cesty ocitly v různě obtížných životních situacích. Výtěžek z prodeje deníku je věnován na podporu Nadace Veroniky Kašákové, Porodních domů Apodac a Klubu svobodných matek, podporovaného charitativní akcí Emmy Smetany Emma má bazar. Kromě deníku je možné zakoupit stylové tričko Jsem žena #jsembohyne, ze kterého je 50 % věnováno právě jmenovaným organizacím.

Deník Jsem žena #jsembohyne vyjde v listopadu v nakladatelství Cosmopolis. Slavnostní křest se koná 19. listopadu ve Vnitroblocku v Praze-Holešovicích za účasti hlavních aktérek a kapely Vesna Patricie Fuxové. Deník pokřtí Lilia Khousnoutdinová se svým partnerem Karlem Janečkem. A právě na Lilii se můžete těšit také v novém čísle magazínu Top Class, jelikož bude zdobit nejen jeho titulní fotku, ale také fashion story.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.