Sociální sítě
Nahoru

Italská Liviana Conti otevřela v Praze svůj první obchod

Je to teprve nedávno, co byl v Králodvorské ulici v Praze slavnostně otevřen v České republice druhý butik italské značky Liviana Conti. Po pilotní brněnské prodejně je to tak další místo, kde nyní lze objevit nadčasové podzimní a zimní modely, jejichž hlavními atributy jsou pohodlí, kvalitní materiál a sofistikovaný minimalismus.

Značka Liviana Conti, která vznikla v Miláně v roce 1982, se soustředí na nekonvenční módu. Je určena městským ženám, které vyžadují perfekcionismus, pohodlí a styl. Kreativní úplety, které jsou od počátku hlavním rukopisem italského brandu, se v různém pojetí prolínají každou kolekcí. Modely Liviany Conti mívají poměrně široký rozptyl od elegantních minimalistických kousků až po extravagantnější kreace. Vrstvení, hra se strukturou materiálů a občasné základní vzory jsou pro její kolekce typické. Kontrast nepostradatelné černo – bílé klasiky bývá vždy doplněn také o další sezónní barvy.

Nové kolekce Liviany Conti jsou kromě Itálie a České republiky k mání ve Francii, Německu, Beneluxu, Španělsku, Švýcarsku, ale také v Číně, Japonsku, Rusku, Hongkongu, Tchaj-wanu, Austrálii či USA.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.