Sociální sítě
Nahoru

Elixíry proti stárnutí

Ne nadarmo jsou mořské řasy pokládány za jakýsi kosmetický poklad. Jsou plné stopových prvků jako je zinek nebo hořčík, aminokyselin, antioxidantů a vitamínů, které pleť nádherně vyživují, zvláčňují a projasňují. V neposlední řadě podporují také produkci kolagenu. Moře však nabízí i množství jiných klenotů, jejichž blahodárná síla dokáže vaší pokožce vrátit ztracenou pevnost a plnost. Jedním z nich je třeba mořské magnesium…

Pevonia Botanica, LipRenew Plump & De-age treatment, 1 320 Kč

Zázračná péče mořského kolagenu

Inovativní hedvábný krém Pevonia viditelně vyhladí a omladí rty a to jen pár minut po prvním nanesení. Unikátní složení kombinuje omlazující a hydratační účinky mořského kolagenu, kyseliny hyaluronové, bambuckého másla, vitamínu E a výtažku ze sezamových semen, který působí jako přirozený vyplňovač tuku. Stačí nepatrné množství a vaše rty budou nádherně hebké…

Pevonia Botanica, EyeRenew Conceal & De-age, 1 428 Kč

Výživa a hydratace

Korektor a péče v jednom, který nádherně regeneruje a omlazuje. Díky použití přírodního oxidu železa se navíc přizpůsobí jakémukoliv odstínu pleti. Chladivý aplikátor příjemně povzbudí unavené oči, samotné složení zmírní otoky, projasní a vyhladí oční okolí. Výrobek snesou i dívky s mastnější pletí, protože je krásně lehoučký.

Pevonia Botanica, Marine magnesium, 777 Kč

Moře v krabičce

Dopřejte luxusní péči nejen svému obličeji, ale i tělu. Lehký gel s vysokou koncentrací mořského magnésia remineralizuje, uvolňuje napjaté svaly, tiší bolest i záněty. Použít ho můžete také jako aktivátor pro jakoukoliv další péči, která díky spojení s magnésiem prostoupí hlouběji do pleti a rovnoměrně se vstřebá. Nádherně voní a jeho textura vás pohladí.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.