Sociální sítě
Nahoru

Káva náročných: Rcaffé

Káva má mnoho vůní a chutí, existuje bezpočet druhů, které lze upravit stovkami různých způsobů. Čím, ale odhalit její kvalitu? Říká se, že jako lakmusový papírek poslouží skvěle výroba espressa. „Rcaffe vám nabízí tu nejlepší kávu. Nesetkáte se u nás s tím, abychom jako někteří výrobci, ženoucí se za vidinou nejvyšších zisků, nahrazovali kvalitní druh kávy Arabica méně kvalitní Robustou, což se podepisuje na výsledné kvalitě,“ prozrazuje jeden baristů ze společnosti R caffé.

Právě tradice výroby kávy Rcaffe sahá až do poloviny 90. let minulého století, kdy byla založena v Piemonte v oblasti Barolo. Díky znalostem odborníků, jejich vášni a lásce k voňavému šálku kávy, se stala káva značky Rcaffe jedinečnou v celé Itálii. Opravdovou revolucí však bylo zavedení balení kávy způsobem POD. V dnešní době můžete ochutnat více než třináct druhů té nejlahodnější kávy, která pochází z celého světa. Praží se a balí za nejpřísnějších podmínek v Itálii. Kávu si je možné následně pořídit na e-shopu zrnkovou, mletou nebo balenou způsobem POD.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.