Sociální sítě
Nahoru

České zastoupení automobilky Citroën slaví úspěchy

Během jednodenní návštěvy v Praze, která se uskutečnila v pátek 15. listopadu, předala Generální ředitelka Citroën, paní Linda Jackson, českému zastoupení značky speciální ocenění pro nejlepšího importéra Citroën za rok 2018 – Citroën Best Importer Award 2018. Toto ocenění se udílí za výborný výkon ve třech oblastech: obchodní výsledky v prodeji nových vozů, výsledky ve studii kvality služeb zákazníkům jak při prodeji vozu, tak při jeho servisování a výkon v oblasti náhradních dílů.

Cenu z rukou CEO Citroën paní Lindy Jackson převzali ředitel českého zastoupení pan František Neuman společně s ředitelem skupiny Emil Frey pro Střední Evropu Olivierem Parrym za účasti všech zaměstnanců společnosti C Automobil Import, která v ČR spadá do skupiny Emil Frey Group. „Za práci pro značku vám patří veliký dík. Více než kdy jindy věřím, že pozvednete Citroën na nejvyšší úroveň,“ uvedla při předávání Linda Jackson. „Můžete se při tom spolehnout, že vám budeme nabízet stále atraktivnější produkty a služby pro zákazníky.“

Je nám velkou ctí tuto značku reprezentovat a věřím, že toto ocenění pro nás bude znamenat motivaci a nakopnutí k ještě lepším výkonům. Mé pocity jsou o to silnější, že cenu přebíráme v roce, kdy si v rámci významného výročí připomínáme silnou historii, která se ke značce Citroën váže,“ komentoval udělení ocenění František Neuman.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.