Sociální sítě
Nahoru

Ozdobte letošní Vánoce jedinečnou vůní

Chcete-li se letos u stromečku opravdu blýsknout, vsaďte na voňavé vánoční dárky. Správně zvolená vůně bude vaše nejbližší neustále provázet a při každé aplikaci si vzpomenou právě na vás. Jak ale vybrat vůni s velkým V, která spolehlivě rozzáří oči každého obdarovaného? Zkuste se nenápadně poptat, jaké druhy vůní se dotyčnému líbí, porozhlédněte se v jeho koupelně anebo zvolte osvědčenou klasiku. Vybíráme pro vás voňavé tipy na nejoblíbenější dárky pro ženy i muže.

 Mon Guerlain: Radostná vůně pro optimistickou ženu

Vánoce jako svátky radosti vyloženě volají po vůni plné optimismu a štěstí. Tyto parametry beze zbytku naplňuje toaletní voda Mon Guerlain, loňská novinka z dílny legendárního francouzského výrobce. Vychutnejte si orientálně-dřevitý koktejl vanilky, levandule, mandarinek a karamelu ve společnosti dalších lákavých ingrediencí. Jacques Guerlain kdysi prohlásil, že parfém vytváří pro ženy, které obdivuje. To samé beze slov naznačíte dámě, kterou touto vůní obdarujete.

My Burberry: Dárková sada s květinovým pokušením

Módní nadšenkyně i milovnice květin zaručeně potěší vůně inspirovaná kultovním béžovým trenčkotem Burberry. Moderní ženy s vytříbeným stylem si oblíbí mix květin, citrusů a dalších vonných složek, jimž kraluje hrachor, kdoule, růže, frézie, pelargonie a pačuli. Parfémovaná voda My Burberry s sebou přináší nezaměnitelnou atmosféru pulsujícího Londýna i tamní květinové zahrady zalité svěžím deštěm. Obdarujte svou partnerku, sestru či kamarádku elegantní dárkovou sadou s touto vůní!

Fahrenheit: Nestárnoucí klasika od Christian Dior

Pro muže plné protikladů, muže plné síly, kteří se ale nebojí projevit ani svou něžnou stránku, si Christian Dior připravil oblíbenou toaletní vodu Fahrenheit. Tato vůně zdaleka nepatří k novinkám, vždyť byla představena již v roce 1988. Ode té doby ale stojí na předních příčkách prodejnosti a sází na ni miliony mužů. Najdete v ní dřevité, květinové i pižmové tóny, s dominantní voňavou kůží, listy fialek a květu muškátového oříšku.

Hugo Man: mladistvá, osvěžující a plná energie

Ani populární toaletní voda Hugo od Hugo Boss není ve světě parfémů žádným nováčkem. Legenda z roku 1995 už téměř 25 let uchvacuje muže s nekonečným elánem do života a moderním životním stylem. Svěží aromaticko-zelená vůně s jablkem, mátou, levandulí, jedlí a citrony každého muže okamžitě nabije nespoutanou energií. S touto toaletkou jednoduše nemůžete šlápnout vedle, hodí se do práce i do společnosti a každý muž si ji okamžitě oblíbí.

Tyto a spousty dalších parfémů i kosmetiky můžete pohodlně zakoupit online v internetové parfumerii Elnino.cz. Nakupte s předstihem a užijte si klidné předvánoční období.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.