Sociální sítě
Nahoru

Zlaté osmdesátky na originální silvestrovské zábavě

Možná už má většina z vás jasno, s kým a kde stráví konec letošního roku. Pro opozdilce však nyní přinášíme „balíček poslední záchrany“. Službami nabitý čtyřhvězdičkový hotel v Posázaví Akademie Naháč nabízí možnost strávit poslední dva dny v roce v jeho režii. Nemusíte na nic myslet a nic připravovat, stačí se jen dostavit a zábava může začít.

Ať už budete poslední hodiny roku 2019 trávit jen se svou drahou polovičkou či s větší skupinou přátel, v Naháči prožijete jistě nezapomenutelné okamžiky a doslova každou minutu budete mít o zábavu postaráno. Od odpoledních hodin dne 30. prosince se můžete zahřát na WARM UP party, jejíž téma jsou letos Zlaté osmdesátky. Správně zvolený retro oděv ještě jistě umocní atmosféru.

Balíček hotelu Akademie Naháč vám nabízí už od 7 070 Kč ubytování na 2 noci, 2x snídani formou bohatého bufetu, 1x večeři, welcome drink, odpolední sklenku svařáku či nealko punče, neomezený vstup do wellness Wine&SPA včetně 15% slevy na masáže, originální dárek pro každého hosta, a především pak vstup na Silvestrovský večer.

Tam si vychutnáte slavnostní bufet plný delikates, aperitiv a novoroční přípitek, o náladu se pak postará skvělý DJ. A na závěr nebude chybět ani soukromý ohňostroj. Co víc by si člověk mohl na Silvestra přát? Snad už jen to zdraví do nového roku.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.