Sociální sítě
Nahoru

Potěšení z balení dárků

V předvánočním období na trh vstupuje nová česká značka originálních balících papírů BE NICE. V její nabídce jsou zatím tři krásné vánoční designy – přírodní, poetický a dětský, přičemž všechny pocházejí z dílny ilustrátorky Báry z Nikolajky.

Balící sady (s cenovkou 550 Kč) jsou vyrobené z kvalitního recyklovaného papíru a jejich potisk je v souladu s letošním trendem barev a fontu písma. Nejen krásný, ale i praktický balicí papír je vyrobený s mřížkou na spodní straně tak, aby se snadno a rovně stříhal.

Krabičky na dárky jsou v různých velikostech a dají se jednoduše složit. Papíry i krabičky se dají koupit samostatně nebo v cenově zvýhodněných setech, kde nechybí také jmenovky, designové samolepky a barevně ladící provázek.

Více z rubriky Decor

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.