Sociální sítě
Nahoru

Fernet Stock uvádí zcela neobjevenou kombinaci s rumem v novince Barrel Edition

Nejprodávanější značka hořkobylinného likéru v Česku Fernet Stock, přichází se zcela unikátní novinkou ‚Barrel Edition‘, v níž se pojí osobitost bylinného macerátu s jemným blendem prémiového rumu. Fernet Stock Barrel Edition Fernet&Rum tak přináší ojedinělou možnost vychutnat si originální kombinaci, která se na českém trhu ještě doposud neobjevila.

Dokonale vyladěná chuť vzniká vyváženým poměrem výrazného bylinného charakteru likéru Fernet Stock a blendu čtyř vyzrálých rumů. Jemně nasládlé třtinové rumy z Nikaraguy, Dominikánské republiky, Barbadosu a Jamajky vnáší do Fernet Stock Barrel Edition chuť vanilky, sušeného ovoce

a oříšků. Prémiová kvalita a odraz více než devadesátileté tradice značky jsou pevnými pilíři, na kterých tato novinka rozšiřující repertoár značky Fernet Stock vznikla. Svou chutí, která vynikne nejlépe při pokojové teplotě, osloví jak příznivce fernetu a rumu, tak i ty, co rádi objevují. Barrel Edition je ideální volbou pro slavnostní příležitosti, stejně jako pro společné setkání se svými přáteli

u sklenky dobrého pití.

Nový Fernet Stock Barrel Edition je inspirovaný využitím Fernet Stock v míchaných drincích, kam se často přidává hořká složka pro vyvážení chuti. Jde právě především o sladší rumové koktejly. Díky společnému zrání bylinného likéru Fernet Stock s téměř stejným poměrem blendu vybraných třtinových rumů se vytváří spojení ojedinělého charakteru,“ komentuje vývoj produktu Tomáš Hejkal, marketingový ředitel společnosti STOCK Plzeň – Božkov. Novinka vyniká i speciálním designem lahve, který podtrhuje jeho výjimečnost a dělá z Barrel Edition ideální dárek.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.