Sociální sítě
Nahoru

Probuďte zářivou a dokonale hedvábnou pleť

V srdci každého Absolute Silk Micro Mousse se nachází čisté Koishimaru Silk Royal s jeho jedinečnými účinky, které vás zavedou do nové sféry krásy. Jako by byla pleť omlazena při každé aplikaci. Vstupte do světa výjimečné krásy a zároveň probuďte své smysly a jejich rozmanitost prostřednictvím pozoruhodných účinků̊ Koishimaru Silk. Obohaceno o speciální složku anti-age, Koishimaru Silk Royal, která zpomaluje proces stárnutí a současně zanechává pleť vyživenou a zářivou. První dotyk je dotykem nekonečného hedvábí, které probouzí vaši pleť a smysly a vede vás cestou Kinuhada – cestou dokonale hedvábné pleti.

Lehká pěna z mikro karbonátových bublinek (90 ml/4350 Kč), která zlepšuje stav pleti působením Koishimaru Silk Royal. Neuvěřitelná kombinace, která vás zavede do nové sféry krásy. Při aplikaci se bublinky, velikostně̌ menší než póry, absorbují do pleti. Probouzí pleť, která je viditelně̌ mladistvá, pevná, rozzářená a úchvatně̌ hladká. Po aplikaci je pleť více než kdy jindy připravena na následnou péči a výživu.

Micro Bubble Technology kombinuje 100% čistou kyselinu uhličitou s průlomovou technologií japonské značky Sensai, která redukuje účinky kyseliny uhličité, stabilizuje ji před poškozením a zvyšuje její koncentraci pro zvýšení absorpce. Přibližně 50 μm v průměru a 8000x menší objem než vodní bublinky. Micro Bubbles jsou chráněny polymery a stabilizačními činidly, které zabraňují jejich předčasnému rozpadu a zachovávají koncentraci kyseliny uhličité. Micro Bubble Technology poskytuje nebývalou koncentraci a rovnováhu kyseliny uhličité – špičková technologie překonávající přirozený biochemický proces s ochranou proti stárnutí pleti.

Kyselina uhličitá (oxid uhličitý rozpuštěný ve vodě) dočasně snižuje pH v červených krvinkách a napomáhá uvolňovat kyslík. Známé jako „Bohrův efekt“ – jeden z nejvyhledávanějších fyziologických účinků v lékařství a součást farmaceutických a kosmetických výzkumů. Díky své vysoké rozpustnosti se kyselina uhličitá snadno absorbuje, rozšiřuje periferní cévy a dočasně uvolňuje kyslík z červených krvinek. Přísun čerstvého kyslíku zlepšuje krevní oběh a dodává životně důležité živiny do vnějších vrstev pleti, kde se předpokládá, že podporuje regeneraci kožních buněk. Tento proces rozjasňuje tón pleti a vyrovnává její nerovnoměrnosti.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.